Friday, May 18, 2012

My Baby & Kids

Assalamualaikum sayangs sayangs semua. Lama tak bersua. Eceh ;-p Hope u ols sihat walafiat menanti hari cuti-cuti esok eh. Hehehehe.

Beauty nak kongsi happy news kat u ols.. My Baby dah deliver.... Yeahhhh 5 ekor sekali dia veranak u ols... Sikit punya gagah bapak kucing tu shoot kan... Bahahahaaa ;-p Actually semalam pukul 5am lagi dia dah bising-bising ngiow ngiow kejutkan beauty & hubby... Tapi biasa lah hubby ku itew tetap meneruskan tido nye so ai la yang bangun bukak jugak mata duk panggil dia datang dekat then urut-urut perut si baby urut belakang dia.. So that time maybe dia rasa calm sikit bila kene urut kan... Then dah lama dalam setengah jam pastu dia bising lagi so beauty bukak la lampu tengok air ketuban dia dah pecah dah basah dah sampai perut dia.. So dah ready la tu anytime dia nak beranak... Sampai waktu beauty nak pi keje she still not deliver so hubby la sambung keje mengurut perut dia... Last-last sampai ke sudah tak veranak lagi hubby pun pi keje jugak... Hik hik hik...

So bila balik keje semalam dah agak dah mesti dia dah veranak so beauty panggil la nama Baby dia tak nyahut cam biasa ujung-ujung dengar suara anak dia... Rupanya dia pi veranak kat dapur tempat hubby pi letak barang-barang motor dia... Ayayaiii!!! Kemain lagi nak menyorok kan, ingat senang nak nyorok dari mummy?? Hello mummy ni spy woman tau boleh hidu orang nyorok-nyorok ni... Kekekeke ;-p So beauty pi la selongkar kat tempat barang motor tu tengok dia bersama LIMA ekor anak dia... Tekezut beauty dibuatnya... Ingat paling banyak 4 ekor je yang keluar sekali terlebih sudah... Kekekeke ;-p So beauty angkat si Baby & the kids bawak pi masuk dalam bakul... Kemain lagi kedekut dia kita pegang anak dia, dia peluk kuat-kuat... Eleh, mummy bukan nak bawak lari la baby oiii ;-p

So bila hubby balik keje si baby pun berkejaran la ke depan pintu sambut daddy dia balik nak mengadu la tu dia dah ada banyak anak... Hahahhaaa... Pastu dia ngan daddy dia pi la mengulit-ngulit anak-anak gebu tu... hik hik hik.... So u ols, anak-anak bulus we ols now days ada TUJUH ekor oke... Hubby kata PITAM!!! Ahahahahaaa ;-p Dah ramai orang booking anak-anak bulus tu... Tengok la kalau we ols sampai hati ke tak nak berpisah nanti... Kekekkekee (tamak haloba tau we ols ni ;-p)

Jom nengok rupa mak kucen bersama anak-anaknya ;-p


Tengok ni masa pukul 5.30am dia suruh urut perut dia... hik hik hik =)

Tengok la tu kemain peluk anak dia... (kucing pun sayang anak kan)

 Berebut-rebut nak nenen.. ekekkekekee

 Tengok la muka letih.. hihihiiii
 Sampai tido pun tak boleh baring... Huhuhuhuuuu

 Ni pagi tadi besusun 5 ekor anak dia titon... Mak dia cam biasa mengendeng kat we ols ;-p


Tu saje story mory my Baby... Tunggu anak-anak dia pandai lari... Oh eksaited!!! ;-p

7 comments:

Jojoe said...

waaahhh..dah bsalin... 5 ekor la tu.cute laaaaaaaa..

misz beauty said...

hahahaaa... happy gila tengok dia da bersalin... hik hik hik

cha said...

kalau i offer kt kazaa msti dia nk satu anak u ni haha

ELeEa said...

kaler kucim you...sama ngn kucim i si garfield...tp kucim i jantan...& sedeynya garfield sudah ilang....

misz beauty said...

Cha - Nak ke i kasi u sekor. Kompom nanti u jerit2 kat kazaa en en. ekekek

EleEa - ala cian nye kucen u ilang. before this kucen i penah ilang & mati i nangis berminggu2. =( hope u dpt jumpa garfied u ya.

cha said...

mmg i taknakla cite dia haha

misz beauty said...

hhahahaa funny la u ni dear ;-p