Thursday, May 03, 2012

Movie Date...

Assalamualaikum and Ellew sayangs... Nak story mory semalam beauty ada movie date with Mr. B... Oh yes, telah sekian lama rasanya kami tidak menjejakkan kaki ke panggung wayang gara-gara kebusyan yang terhamat... Last beauty tengok movie cerita Ombak Rindu tu la kot ngan Mr. B.. Pastu nan hado.. Hohohoooo ;-p

So cerita yang kami tengok semalam opkos lah cerita yang tengah hangat di pasaran kan The Avengers... Well as everybody said cerita tu memang best... Pastu da nak ujung-ujung cerita boleh lak lawak gila kan... Si Hulk ngan si Stark la tu yang lucu ;-p Sebenarnya malam tadi beauty dah sleepy sebab ye lah penat kan, balik kerja kene sediakan makanan suami pastu cuci pinggan mangkuk nanti runsing if tengok berselerak... So after makan kami pun gerak la pi nengok movie... Nasib menyebelahi kami malam tadi jalan menghala ke Puchong dah tak jem ;-) Pas parking kete kami jalan-jalan dulu beauty cari seluar jeans, finally dapat gak beli seluar setelah sekian lama mencari... Ye lah majoriti yang beauty jumpa semua skinny, sangat tidak elok untuk orang pakai tudung pakai seluar skinny... Dah macam pakai legging kan... Wahai pereka-pereka pakaian sila la reka seluar dan baju balance tuk orang yang pakai tudung sekali... Ikutkan hati beauty geram nak je beli jubah saje semua... Tapi nak buat cam ne beauty selalu naik moto ngan Mr. B.. Tak pe usaha menjadi yang lebih baik akan diteruskan... =) Pas dapat seluar terus la naik atas tuk sesi menonton.. Before that Mr. B belanja bawah ni ;-)

Simple dinner for Mr. B and me... Sardin masak asam pedas & telur dadar... Suka tengok Mr. B makan tambah ;-)

 Ni tiket wayang kami ;-)

Muka simple tanpa make up sebab detim malam-malam ;-p

Clear traffic for us ;-)

The nyum nyum tuts fruts... ;-p
 
Crispy chicken... Hoyehhhh ;-)

Siapa-siapa yang belum nengok The Avengers tu pi la tengok... Yang ngantuk boleh terus hilang ngantuk... Kekekekeee ;-) Oke la sayangs semua... Jumpa di lain entry ya... For Mr. B, TQ for the movie treat... Love you ;-)

No comments: