Tuesday, May 22, 2012

Home Made Beef Lasagna



Tu diaaaa.. tempting tak tengok lasagna beauty buat? Hahahaha ;-p Semalam beauty gagah kerah diri pi membeli belah barang tuk buat beef lasagna ni.. 1st time tu beauty nak buat sebabnya sebelum ni duk tertangguh beauty tak de oven.. Now days dah ada mummy kasi oven huyehhh!! My mummy the best!! Hehehehe... So semalam bermulalah episode mencuba resepi... Barang tak dapat cari betul-betul ada gak yang tak de so jalan penyelesaian adalah buat resepi sendiri... Aaaaa mummy beauty selalu ajar ni.. Tak semestinya kita tengok resepi kita kene ikut 100 peratus... Kita boleh olah dia jadi lagi best actually... Keh keh keh... Apa-apa pun terima kasih kat kawan beauty yang bagi resepi ni cuma cara kita sedikit berbeza... ;-) Dan hasilnya setelah 1 jam bertungkus lumus sambil masak nasi jugak sebagai hidangan lain takut hubby beauty cari nasi kan... Bersilat-silat beauty mana nak bakar lasagna ni, mana nak buat nasi goreng.... Kejar kain yang dibasuh lagi.... Hik hik hik... Tapi Alhamdulillah semua beauty dapat buat dengan sempurna... Wink wink ;-) Letak kat fb kemain ramai lak like and mintak resepi kan... Haaaa pada sesiapa especially si isteri yang nak cuba my home made beef lasagna resepi olahan ni boleh tinggalkan email kat ruangan komen oke... Nanti beauty email... Sebab ada rahsia sikit resepi ni untuk para isteri.. Ececceee ;-p Oke u ols... Selamat melihat oke... Hahahaa ;-p

p/s*lagi best dari secret resepi punya lasagna tau... bluwekkk ;-p beauty pi kursus dulu.. chowwww ;-)

4 comments:

cha said...

looks delish.i tak suka cheese haha tp kazaa sukala. tu pn dia asyik mintk je buat mac and cheese lagi huhu

ELeEa said...

nakkkkk.....hehehehe

misz beauty said...

Heheh.. I suka cheese.. Cuba je la buat dear xrasa sgt pun cheese tu rasa daging nyum nyum jek.. Ehehe

misz beauty said...

EleEa - nanti i sent email resepi kat u oke ;-)