Thursday, May 31, 2012

Dating Dekat Cub Prix?

Assalamualaikum sayangs semua... Wahhhhh... Nak update blog tak terhapdet... Maklumlah now busy bertambah sebab kene jadi secretary bos... Wohhhhoooo... Secretary bos dah start cuti bersalin so beauty take over tempat dia for 2 to 3 month... Phewwwwww... Tapi petang ni bos da flight to Aussie then kerja semua beauty dah settle kan just take note pesanan-pesanan phone je... And tangan tak de buat pape kan so im free to updating my blog... hihihiiii ;-p

Actually malam tadi dah nak hapdet blog tapi kepala beauty macam nak pecah sakit maybe kene hujan pastu panas kan... Semalam beauty tido awal, pastu tekejut-kejut terganggu bunyi bising anak-anak bulus 5 ekor tu menjerit-jerit tok daddy letak depa jauh from the mummy.. Haihhhh...

Okay beauty sebenarnya nak sambung last time punya entry yang lepas lepasan rindu tu... Haaaaa kan saturday lepas beauty keje pastu sunday Mr. B ajak dating... Jangan tak tau kami dating macam tak dating la kan... Ke mana? Ke Cub Prix la macam tajuk entry tu... kalau dah nama pergi Cub Prix haruslah dia punya job shoot as media kan... Cehhhh.... Tapi yang best nya, orang lain tengok Cub Prix tengah panas berpayung-payung, beauty tengok dalam tempat aircond siap ada breakfast, lunch dan minum petang... Hamik kau!!! Wahahahaa ;-p Syok layan lumba-lumba ni sebenarnya walaupun asik termelatah kan bila ada yang tergolek dog... Keh keh keh ;-p Mr. B pulak asik keluar masuk keluar masuk jenguk beauty sambil jamah-jamah makanan... =) Jom layan pict sikit tak banyak mana pun ;-)

 Sebelum pegi main anak bulus dulu :-p hye nama saya DEMOK... hihihi
 Journey to Cub Prix 2012 Round 4 - Banting, Selangor
 Arrived at VIP Park ;-)
 Media room
 The Tag
 Media tu Mr. B je. Saya tukang sibuk. hahahaaa
 Cian dia lapar ;-p
 Minum petang ada kek dap dap!
 Semua tengah kusyuk...
 Race Starting area...
 1st & 3rd place for Petronas group under CP115, CP130 tak amik pict malas. hahahaaa


Balik je petang tu we all singgah mamam nasi arab kat Cyberjaya. Lamb Lamb.. Phewwwww dap dap dap!!! ;-)

 Hubby & Wifey in RED ;-)
Saba Briyani nyum nyum nyum ;-)

After mamam semua beauty & Mr. B balik rumah melepas penat lelah dengan melayan anak-anak bulus. Monday beauty cuti sebab rumah dah tunggang langgang nak kene kemas... Baru 4 hari beauty outstation... Kalau sebulan tak rupa rumah agaknya... Suamiiii suamiii ;-p

2 comments:

cha said...

i paling tak suka pangku tugas org even sehari. stresss haha

wah sedapnya nasi arab. lama dh tak mkn nasi arab saba ni

misz beauty said...

tak boleh nak buat pe dear, s/u tak de nak jaga bos. so kene gak take over. huk huk huk ;-)

memang dap dap dap!