Tuesday, May 22, 2012

A Date With Love

Assalamualaikum sayangs semua.. Hope today doing fine... Today beauty coming late to work sebab last min packing nak pergi kursus hari ni... Ayayaiiii!!!! Tu la semalam kepenatan sangat menggodek resepi baru... Wohoooo!!!! ;-p

Tapi sekarang ni beauty tamau cerita yang tu dulu, beauty nak habiskan kisah date suami isteri ahad lepas... Weeehuuuuu i loikkkeeee ;-) Last sunday actually beauty awal-awal pagi dah kejutkan Mr. B kononnya nak breakfast kat luar sebab dah lama tak breakfast kat luar layan roti canai ke tosei ke... Sudahnya dia celik mata jam 11 lebih pastu suh kita pulak yang cepat siap nak keluar... Then boleh lak dia kata kita tak de kejut dia... Cehhhh!! Ngigau la tu ;-p So dua-dua bangun tapi still guling-guling sambil discuss nak pergi mana dan makan apa.. Bincang punya bincang Mr. B kata dia nak makan laksa sarawak then set la oke je sebab dah dekat tengah hari perut pun dah berbunyik-bunyik kan... Huhuhuuu... But sadly laksa sarawak yang dia selalu makan tu rasa dia tak sama macam last time kami makan... Maybe chef dia dah bertukar kot... Cian suami saya... Frust betul tengok muka dia... Beauty mamam mee kolok so macam biasa je rasa dia no change sebab makan ngan sup kan... Beauty pulak memang selalu pilih jalan selamat... Kekekkee ;-)

 Having brunch here... If u ols nak pegi tempat dia kat Kayu Ara Damansara.. Kalau menu selain laksa sarawak dia memang best la.. hik hik hik
 Mrs. Wifey
 Mr. Hubby
 My mee kolok ;-)

After makan we both terus shoot masuk KL... Sebab Mr. B kata nak pi cari seluar senteng... Kah kah kah... 1st time oke dia nak beli seluar ala K Pop gitu padehal selama ni pakai short & begie style jek.. Dia kata seluar senteng senang nak buat pergi keje menembak.. Oke what ever my b.. Your choice.. Nasib seluar yang dia beli tu tak ketat macam dak K Pop... Wahahahaa ;-p Dan biasanya Mr. B kalau shopping memang ya ampun boleh pitam pengsan tunggu tau... 1 kedai je berejam2 lebih lama dari beauty yang bila suka pergi test & grab jek... 

 Nak cari seluar tapi tengok baju? Blurghhhh ;-p
 Muka orang da start nak boring
 Gambor ni pun jadi nak amik... Ni kasut da tak rupa kasut but still ada harga... Kah kah kah
 Oke dia dah start buat perangai... hahahhaaaaa
 Selonggok rm4 selonggok rm4... Huishhhhh silap, sepasang rm300++ tuuuuu... (baik ai beli kasut adidas limited edition kat lot 10 tu santekkk... adoi da termimpi... hohohooo ;-p)
 Tengok la tu sampai panjat kerusi... haishhh

 Jumpa tak muka saya?? ;-p
 keh keh keh..... ;-p
 Ni bukti menjawab soalan pelbagai pihak kata Mr. B da potong rambut.. Silap ye, kat tengah-tengah Pavi tu dia suh ai pi sanggul rambut dia...;-p
 Rawwwrrrr!!!!!!!!! Hehehehee ;-)
last but not least... the husband & wife..;-)

Sambil jalan sambil layan chocolate pearl Cup Bon our favorite... huhuhuuu... kami jalan pusing gelak-gelak then nampak hujan dah reda decide balik rumah sebab kaki dah nak patah dua-dua... Hahahhaaa... hari tu we ols nek motot jek berdua sebab tak suka masuk KL naik kereta jalan jem boleh pitam! Hak hak hak... Balik tu konon nak dinner nasi briyani kat Jelatek tapi dua-dua kenyang lagi sudahnya we ols tapau KFC tuk beauty dan bukhara briyani tuk Mr. B... Then balik rumah landing-landing layan anak-anak bulus we ols melepet melepas penat... HEAVEN!!! hehehehe... Oke dah tamat kisah dating... Nanti ai update kat u ols masak-masak pulak yek... Keh keh keh.. Daaaa ;-)

No comments: