Friday, May 04, 2012

Birthday Treat For Office Mate


Assalamualaikum sayangs sayangs... Nak tambah 1 entry before balik keje ye ye ye... Sebab kat rumah nanti dah busy mengulit Mr. B dan anak-anak bulus kesayangan... Kekekkeee.... Alasan je la tu... EH tapi betol la, kat rumah beauty ada projek nak buat.. Projek DIY lagi... Haaaaaa dah siap nanti baru beauty post ape benda yang di DIY tu oke...;-)

Oh berbalik pada tajuk... Lunch tadi kan lama, so beauty amik kesempatan untuk belanja kawan office beauty... Sebab 1 May hari tu birthday dia... Tak de apa nak bagi sebab tak de masa nak cari sudahnya beauty belanja makan je la... Hope she like it... Tu pun gaduh-gaduh nak pilih makan kat mana sudahnya si kecik anak kakak kat office ni dah masuk KFC dulu... So terpaksa la semua orang follow dak kecik tu... Hahahahaa ;-p Birthday gurl ni namanya Cik Aein.. Single but not available.. Kah kah kah ;-p Dia satu bahagian ngan beauty kat office arrange school school punya projek.... Dan dak aein ni tersangat la bagus orangnya rajin tak berkira dan tak mengira kerja... Selagi boleh semua benda dia nak buat.... Lucky beauty dapat officemate cam ni ;-) So below ada sekeping pic dia yang beauty hambik... ;-)



Comel kan makwe ni?? Cam anak jopun sebab mata dia lagi sepet dari beauty... Hahahaha ;-p Dan paling best aein pun baru je berhijrah... So beauty dan aein sama-sama... Sama-sama berubah cari jalan yang lebih baik... Kan Aein kan?? ;-)

So buat Cik Aein, selamat hari jadi sayang kak iza ucapkan.. Semoga Aien sentiasa dimurahkan rezeki dan sentiasa dibawah panji lindungan Allah swt... Amiin Amiin Amiin Ya Rabbal Alamiin... =)

No comments: