Saturday, May 26, 2012

After 4 Days...

Assalamualaikum sayangs semua... Oke now beauty nak buat fast entry before beauty balik rumah sebab hari ni kerja seharian busy... huk huk huk...

Semenjak bulan lepas beauty punya kerja attend training attend training attend training.... Haaaaa asal training muka beauty asal muka beauty traning... What to do demi menambah ilmu di dada dalam menjadi pekerja yang berdedikasi.. Ecehhhh ;-p Nak dijadikan cerita this week adalah training paling lama yang menyebabkan beauty terpaksa meninggalkan Mr. B terchenta bersama anak-anak bulus kesayangan... Huk huk huk...

Actually tak jauh pun beauty pi training, just dekat KL jek tapi ye lah kan da kalau class nye pagi dan sampai ke malam... Dan paling best nya kejadian berlaku... Beauty baru 1 malam tak de kat rumah Mr. B dah msg tanya itu tanya ini... Pastu masuk malam ke dua dia dah datang cari beauty ajak dinner sama-sama... Oh sweet ke ngade? Kekekeke ;-p Nasib la kat kl je training kalau dekat luar KL? Pitam... Dia pitam beauty pun pitam... Mana tak nye beauty sendiri malam pertama tu dah sedih tido nak nangis tak de orang hug... Bahahahaaa.... Yoyo kan? ;-p So hari-hari seterusnya ditempuhi dengan msg-msg rindu rinduan je la dan beauty dengan sabar menanti hari terakhir training semalam... Bila sampai je rumah ya ampun seronoknya rasa... Pi cari anak-anak bulus dulu shiom shiom semua lepas rindu sambil tunggu daddy depa balik... Hehehee =)

So lepas daddy balik mummy nyorok dalam bilik opis dia tekejutkan dia... Dan menjadi dia tekejut beruk... Seb bek tak de sakit jantung... Kekekkeee... So malam tu pi dinner sama-sama kuar dating lepas rindu... Hug huggish dalam kereta sebab ada orang mengadu dia tido tak de orang hug 3 malam... keh keh keh ;-p Oke fine hug la sampai lebams...;-p Kami pergi dating kat KL makan kat kedai makan kawan kami baru bukak 2 hari... Now lagi banyak menu dari masa dia bukak kedai kat damansara... Perghhhhh ;-)

Nih neptune burger kat Dulang Restaurant Kampung Baru... Pakat-pakat mai oke rasa burger dap dap ni kawan kami bukak western food kat sana... Dijamin maveles ;-)

 Panca Sitara... Keh keh keh... Malam-malam pakai spek... ;-p (ni cik nurul punya spek daaa)

 Muuuuaaccckkkkkkkk :-*

Tak tau kenapa malam tu sana sini jem sakit hati dibuatnya... Beauty lak dah pening kepala tengok jem cam tu rasa nak muntah.... Last Mr. B tolong picit kepala suh tido jap dalam kete... =)

Today tak dapat nak lepas rindu lama lagi sebab dua-dua keje... Esok la ada chance sikit.... Happy weekend sayangs semua... Daaaa ;-)

No comments: