Monday, April 23, 2012

We Meet Again

Assalam.. Ellew sayangs sayangs semua.. Beauty ni kejap timbul kejap tenggelam.. Kejap tenggelam kejap timbul kan.. Hik hik hik.. Maklumlah mood untuk menulis mengarang merudum semenjak dua menjak ni tambah dengan beloved camera dah tak de.. Asik pakai henpon jek boring la.. Lain la henpon iphone 4s.. gambar lagi sharp terang benderang... Kan kan kan.. (macam ni hint bole tak? Ekekek)

Dah dah sian Mr. B beauty asik cari duit beli barang tuk beauty jek.. Tak baik buat dia macam tu kan.. Tak pe ada rezeki nanti mesti dapat beli guna duit sendiri.. ;-) bukan nak demand tamo henpon lain tapi beauty dah biasa dengan apple so terima je la.. Tak mo la jadi cam Mr. B beauty, elok pakai ipad pergi tukar beli galaxy tab 7 plus sudahnya dia simpan je dalam beg sebab dia kata tak reti guna! Hahahahha.. Pastu nyesal beli.. Tu la beauty dah kata apple gak user friendly ;-)

Lappy beauty pun duduk je diam-diam dalam karung dia sebab tuan dia kalau tak de pict memang malas tahap gaban nak hapdet blog.. Huahahah!! So redha je la... ;-p Anyway beauty nak ajak kawan-kawan semua untuk datang ke Perhimpunan Skuter Kebangsaan a.k.a PSK Bike Fest pada 27-29 April 2012 berasamaan hujung minggu ni.. Beauty boleh sure you all mesti suka attend bike fest ni... Macam-macam ada.. Pertandingan motor cantik ada, drag motor ada, keta ada, tak silap beauty drift pun ada.. Masuk rm30 untuk pas selama 3 hari, percuma tshirt, sticker dan makan upon arrived.. Kalau nak jumpa-jumpa hai hai ngan beauty jom la pi sana.. InsyaAllah beauty ada kat sana nanti dengan kawan-kawan beauty... Sebab acara ni acara yang dinanti oleh para skuterist every year ;-) oke semua.. Beauty nak sambung potong ayam jap lagi hubby balik bawak bihun dia nak suh beauty goreng bihun hari ni... Jumpa lagi!! Daaaa ;-)


wink wink wink ;-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: