Sunday, April 08, 2012

Upacara Pelepasan Monty

Assalam sayang semua.. How your weekend? Beauty cam biasa jek hari ni seharian melepet di rumah bersama anak-anak bulus kesayangan. Meng'qada' rest setelah berminggu-minggu busy. Seronok sebenarnya bermalasan kat rumah ni. Tak fikir apa-apa plus tak penat. :-) After subuh pagi tadi beauty terus keletung keletang kat dapur masak breakfast sekali ngan lauk lunch. Ahaks. Sardin je pun sebab beauty sorang kat rumah kan. Mr. B ada shoot wedding start dari hari jumaat. Alhamdulillah murah rezeki Mr. B hendaknya.

Ok back to the topik pasal pelesapasan monty.. Oh pada yang tak tahu monty tu adalah bunny my lil sis.. Aaaa bunny yang membesar bagai johan... Lil sis dah lama nak bawak monty pergi rabbit park kat bukit cerakah shah alam tu.. Memandangkan lil sis beauty sekarang ni kerja tak menentu kan.. So dia selalu risau la nak tinggalkan si monty kat umah kan.. Dan paling penting dia kata dia tak sampai hati nak tengok monty tu if mati depan mata dia macam musang kesayangan dia dulu... So beauty & mummy semalam after beauty & lil sis balik kerja terus temankan lil sis pi shah alam tuk serahkan bunny dia.. :-)



monty yang macam tau je dia nak dihantar ke tempat lain :-(



sementara tunggu tgk kuda dulu :-)



lil sis with Mr. Don



ada anak kuda :-)



bole peace lagi :-)



senyum dalam kesedihan ;-(



balik singgah masjid negeri shah alam.2nd time beauty masuk sana.alhamdulillah jodoh kami. ;-)



budget tok ti la tu ;-p


Pastu daddy datang masjid join kami after pasang cermin kereta dia yang mat pet pecahkan. Ermmm. Tak tau nak kata apa. Mummy daddy kata bukan rezeki diorang agaknya jadi perkara tu. Depan masjid bangi lak tu kene pecah. Kami doakan semog orang tu insaf je. Amiin. Then kami berempat beranak pegi minum and makan jap kat seksyen 10 then balik coz hujan pun lebat kan...

Tu je la aktiviti beauty weekend ni.. Esok kerja.. Huhuhuuu... Oke guyz.. Selemat menonton ABPBH! now Aaron Aziz ngah peluk maya karin.. Hohooooo!!! Ensem!! Ensem!! ;-p daaaaa!!!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

cha said...

sorry lama tak dtg sini dear. been busy. thanks tau siudi gak visit and leave komen kt blog i :)

wah tau tak i takut dgn binatang bulu2 ni huhu. kucing ke arnab ke huwaa T__T

misz beauty said...

suka pegi blog u banyak cite pasal makan best2 la dear... ekekek ;-)

eh kucen best!!! manja ;-)