Friday, April 13, 2012

I LOVE HIM



Saje-saje tak de kerja bengini la jadi nya. Yang atas tuk hari ni yang bawah tuk semalam. Esok tak tau lagi. Hik hik hik.

Bila buat benda macam ni teringat zaman beauty tingkatan 5 sampai after habis sekolah. Beauty suka buat sketch book, pastu buat kad sendiri... Habis kreatif la tu kononnya.. Kad raya ke kad hari jadi ke tak pernah beli dah semua buat sendiri.. Time tu bilik bersepah ngan sampah-sampah potong sana sini... Tapi tu la tak tau kenapa sekarang ni otak tepu... Hik hik hik... Tak pe, mulai hari ini mari kita jadi kreatif kembali.... Wink wink wink ;-)

P/s for Mr. B : I love you like a love song! Take care and have a good day. May Allah bless you. Cant wanit to see you at home ;-)

7 comments:

cha said...

hehe sesekali jd sweet tak salah kan :p

misz beauty said...

tapi beauty tak se sweet suami-suami kita... diorg tu bila jd sweet jadi tooooo sweeeet.. ekekeke ;-)

Jojoe said...

sooooooooooo sweeetttttttt...hihihih... mesti terharu cik abg tgk nih...hehe

misz beauty said...

biasa biasa je... dia lg suprise dr saya ;-)

ELeEa said...

ske gak wat bnda2 gini...smpai skang pun masih simpan bnda2 cute gini =)

misz beauty said...

best kan wat bende camni ;-)

ELeEa said...

yueah....sgt...heheheh...ni pun tgh decorate sumthing utk comotkan partition =) ahahha