Thursday, April 26, 2012

The Couples Rider Blog

Jyeahhhhhhh!!! Pon Pon!!! Pin Pin!!!! Beauty nak bagi tau beauty ada buat blog baru... Huahahahaa!!! Asik buat blog baru kan.... Eh mana de, masuk ni 3 blog je... Satu individual blog, satu beautician blog and sekarang ride blog... Huahahahaaa... Bukan pe penat campur aduk semua dalam ni kan... So beauty buat new blog tuk korang rajin-rajin singgah hoke!!! Jangan malas-malas... Mueheheheee ;-p Jom singgah blog baru beauty yang akan update dari masa ke semasa... ;-) http://thecouplesrider.blogspot.com/


Daaaaaaa ;-)

2 comments:

cha said...

AMBOI BYKNYA BLOG HAHA I SATU PUN TAK TERHANDLE

misz beauty said...

heheh, dah lama idam nak buat blog ride tu... Tunggu motor semua sampai rumah... so hubby kata da boleh proceed... jangan lupa follow ya dear ;-)