Thursday, April 05, 2012

Bila suami sentiasa bersama isteri...

Assalam hai sayangs sayangs semua... Today beauty saje nak berceloteh cerita yang tak habis-habis lagi dan hangat diperkatakan di ruangan group-group scooter... Hik hik hik... As you all tahu beauty & Mr. B masa pi ride ke Cameron Highland we both naik motor yang berasingan... Single ride.. Sebab pe?? Sebab beauty tamau sakit montot naik VS duduk 2 orang... Bahahahaaa ;-p Ye lah biasa kami naik Gilera if double ride.. So Gilera tak berapa sihat tuk long distance so kami naik lah sorang satu motor... Meramaikan motor sebenarnya... Ekekekekekk.... Sepanjang-panjang perjalanan pergi dan balik Mr. B sentiasa berada di belakang beauty... Bak kata kengkawan beauty ada backup moto kuning kuat... Hiihihiii ;-p Especially bila dekat highway & jalan kat cameron bengkang bengkok.... Actually beauty oke jek if dia nak jalan dulu sesaing kengkawan dia tapi dah dia risau kat beauty so oke je la... Beauty pun rasa selamatkan...;-) Tu pun ade 1 corner yang beauty hampir tergolek dog sebab asik duk melayan lap kan... Mujur tak jatuh sebab jalan kat situ berbatu-batu... ish ish ish... jangan nak duk brutal sangat la beauty oiii melayan lap.... ekekeke ;-p

Jutaan terima kasih dan hug ketat-ketat kat Mr. B sebab sentiasa menjaga beauty dari belakang... Lebiu so much... Tak sabar nak tunggu ride jauh lagi sekali... Tapi yang tu maybe Mr. B suh naik berdua la kan... Tapi kalo diijinkan gue mau single ride lagi... ;-p Dan buat kengkawan lain tak sabar nak tunggu PSK jumpa kamu semua lagi... For now beauty punya FB penuh dengan scooterist yang add after balik Pre Unite Ride hari tu... Muaaahhh muaaah buat semua... ;-)

 Beauty di depan sekali & Mr. B berjaket merah ;-)
Beauty no 3 dan belakang Mr. B ;-)

Bukan suami je selamatkan isteri tau.. Isteri pun selamatkan suami jugak ;-p

Okay sayang semua... Malam ni malam jumaat.... Eh nape tah tetibe malam jumaat... Ekekekekeke... Daaaaa ;-p

2 comments:

cha said...

wah beraninya u. tabik springlah :D

misz beauty said...

heheh... hubby i kate seronok ada isteri independent.. cuma i kene selalu hati2... hihihi ;-)