Monday, March 26, 2012

Weekend Blast - Update With Piccas

Assalamualaikum sayangs sayangs semua.... happy monday purpleisshhh.... hik hik hik... almaklumlah semalam sampai hari ni beauty wearing purple... huhuhuuuu....;-)

Now nak story mory kisah weekend beauty & Mr. B terchenta... Semenjak bulan lepas sedia maklum we husband and wife tersangat lah busy... Every weekend kene kerja sampai lah last work kami yang perlu ke Terengganu ari tu... Tuh atas kerja Mr. B lah kan dia ada shoot kat Kuala Terengganu.. Beauty menempek tukang jadi driver and tukang kemas barang jek... Hehehhee... So sabtu & ahad lepas la masa free untuk kami bersenang lenangan buat aktiviti kami tu pun sabtu beauty kene kerja jugak tapi half day jek sebab kene tolong kawan... Ingat nak tolong diorang sampai petang tapi beauty kene gastrik pulak gara-gara makan lambat jumaat malam tu teman Mr. B jumpa client... Jenuh la beauty on time makan ubat gastrik sebab nak baik cepat kan.. Then dah baik ape lagi malam minggu beronaran la bersama somi terchenta... Ekekekekk...

Malam minggu kami bermula dari pergi dinner lamb chop kat Uptown Damansara, continue layan Murtabak Burger kat Bukit Bintang dan seterusnya onaran bersama rakan-rakan lain pusing-pusing town yang macam tak berapa nak pusing sebab kemain lagi ligat terus hilang dari pandangan... Tau-tau jumpa balik kat Hartamas jek... Ekekekeke... Sian Mr. B tak boleh nak bersukan sebab duk risau nak tinggalkan isteri dia bawak motor tak boleh nak full throttle... Adui nye pun.... Mr. B kata tak pe lah kita pusing berdua-duaan kan husband and wife... Ehehehe ;-) balik tu Mr. B nak singgah makan sup kambing tapi mamak tu cam HaR lembab nak mam*** sampai ke sudah Mr. B tak dapat sup dia sudahnya kami balik rumah je.. Sian Mr. B... Balik rumah Mr. B terus sleep tapi beauty duk melayan budak ni yang terjaga dari tidur bila kami balik...
*
*
*
*
*
*

 Haaaa ni baby baru kami.. Mummy Daddy kasik... Nama dia simba ;-)

Sudahnya pukul 4.30am baru beauty tido sebab layan dia sampai penat dan beauty sambung main game... Ahahahhaaa......

So Sunday pulak dah janji dengan kawan-kawan club tuk attend wedding kawan seperjuangan kami.... RV kat Mc Donald dekat area bulatan pahang..... Punya lah beria we all husband and wife bangun awal siap-siap naik motor pergi Mc D tuh ingat kami yang paling lambat sudahnya kami laki bini yang paling awal!!! Dan yang paling sengal kami laki bini jer naik motor yang lain naik kereta... Ape ke jadahnya... Hadoiiii.... Dah lah semua lambat sampai kami dua dah kebuluq layan la Mc Chicken sharing dulu... Biasala kan sharing is caring... Hik hik hik...;-p Bila diorang sampai, diorang suh kami dua naik kereta ngan diorang motor tinggal... Ape-ape lah labu janji pergi kenduri.... =) By the way tahniah buat Ikmal dan pasangan... Berseri-seri dua-dua pengantin hari tu dengan baju warna turqoise cantik..=) Oh gambar pengantin tunggu member upload dulu beauty rembat kat dia sebab kami tak bawak camera dan last pict kat Mc D henpon beauty terus KO... ahahaha ;-p
 Makanan yang dah settle sementara tunggu kengkawan....

 Kami dua-dua pakai purple semalam... ;-)


group kami jek 2 meja penuh ;-)

 simple but nice ;-)

 tinggal separuh je yang lain da balik...

 kami lagi... ahahhaa....

 free styleeee!!!!! =D

Balik dari kenduri Mr. B bawak beauty pi jenjalan kat The Curve sebab kami berdua dah tak tau kemana... Pastu tapau makanan kat Ikea terus balik rumah sebab nak sambung ZzzzzzZzzzz.. Hahahahaa ;-p Pastu jangan tak tau tengah malam kul 11 lebih Mr. B boleh bangun laporpo pegi tapau nasi goreng kampung lak untuk dibelasah... Hadoi cam ne tak chubby dua-dua.... Seb bek sharing... Kalo sorang satu PITAM!! Ahahahaaa ;-p Tu je la aktiviti last week kami.... Beauty akhiri kata dengan pict si simba tido kepenatan pas semua dia buat tunggang langgang.... ;-p

ZzzzzZzzzzzz... ekekekeee ;-p

2 comments:

cha said...

amboi simba jd peneman setia ye u :)

misz beauty said...

actually i yg kene teman dia ada la sebab asik nak main jek... ehehehe ;-)