Friday, March 23, 2012

Manja ke Comel?

Salams sayang semua..... Haaaa tengok sedutan drama kat bawah ni dulu.... ;-p
*
*
*
*
*
(click gambar untuk tumbesaran ;-p)


So kategori manja ke comel?? (gila syok sendiri) Bahahahaa ;-p Ada kawan kata manja-manja, ada orang kata comel. Tapi bagi beauty bila baca balik twit ni rasa nak nangis pun ada. Bukan nangis sebab sedih nangis sebab bahagia. =) Si suami kalau boleh nak penuhi segala idam si isteri. Tapi isteri pun faham, suami bukan orang kaya jadi tak salah kalau kita gilir-gilir belanja or sharing. Sama-sama happy dan bahagia jugak kan...;-) 

So sudahnya malam kelmarin tu Mr. B bawak jugak beauty pi mamam cheese nan cicah susu....Ya ampunnnn puas hati betul dapat makan... Dan paling best share sepinggan ngan Mr. B... Romantik tak?? Ekekekek... Cuma beauty makan cicah susu, Mr. B makan dengan ayam tandori pedas nya... Nyum nyum!!! Ari tu teringin nak makan murtabak burger ngn burger besau kat melawati pun Mr. B bawak.. Makan sharing-sharing... Beauty suap Mr. B, Mr. B suap beauty... Hihiihhiiii... Best tau makan suap suap ;-) Rasa bahagia menusuk sampai ke kalbu... huhuhuuu ;-p

Oh pasal muvi tuh jangan tak tau tetiap malam adui nye pun ajak beauty nengok muvi... Sibuk dia nak nengok muvi kat lappy baru beauty sebab dia kata best skrin HD... Mana larat uiiiiii maraton 3 4 muvi esok nye kene kerja... Pastu nanti dia yang komplen dia tak cukup tido.... Adoi suamiii suamiiii... ;-p Dah la skang ni dia suka ajak beauty jalan-jalan pusing-pusing naik moto ensem beauty... hahahahaa.... Kalo tak double ride kami nek sorang satu... Mr. B tu jadi je jalannya even kami berdua jek konvoi pusing-pusing... Janji ada dua-dua.... Sampai kawan dia tanya "wife ko follow ke malam minggu ni?".. Mr. B jawan "kalau aku keluar, dia mesti la kuar sekali".... Hahahahaaa.... Jom kita race!!!! ;-p

Abis dah menceceh... Saje tak de punca nak start dari mana update blog... So nak mendatangkan mood beauty start ngan ni dulu... So nanti continue lain pulak hokeyyyy.... Daaa sayangssss ;-)

2 comments:

Norseila said...

Ini kategori COMEL lagi CUTE. Tersangat SWEET. Hehe

misz beauty said...

heheh... seronok simpan bende2 cam ni sebab bila tengok balik senyum sorg2 ;-)