Friday, March 02, 2012

D'Cora Bridal & Beauty Studio FB Page

Assalam sayang semua... Beauty nak mintak u ols klik fb page D'Cora Bridal & Beauty Studio... And spread the love also ya... D'Cora BBS Menawarkan perkhidmatan Make Up untuk semua majlis tak kira persandingan, pertunangan, dinner, party dan sebagainya... Dan menawarkan semua pakej dari segi pelamin, deco-deco dan juga Spa... Haaaa best kan!!! Nak kawen mesti la kena pegi spa spa kan.. Kasi gebu-gebu, wangi-wangi santek santek kulit badan... Hehehehee... Okay darls, jangan lupa klik kat https://www.facebook.com/pages/DCora-Bridal-Beauty-Studio/127143644037819 dan LIKE oke... Tatataaaaaa ;-)


2 comments:

cha said...

wah ni u punya ke dear? congrats :D

misz beauty said...

Eeh tak lah... Nih my auntie punya... I tolong dia jek... I kalau make up dinner boleh lagi nak buat tapi kawen kawen ni suruh yg pro la buat ;-)

nanti u tolong promot kat bride to be yang banyak kat blog u ya dear.. hehehee ;-)