Saturday, March 03, 2012

Bila Beauty Tak De kerja...

Hari ni beauty kene kerja... Uwaaaa sedih kan?? Tapi hari ni boleh balik awal sikit sebab not too busy.... =) Jom nengok ape beauty buat bila dah ting tong kene kerja hujung minggu... huk huk huk ;-p

Ni masa tengah tunggu katering susun breakfast for students... Muke moolat ;-p

 Ni muka nak cari gaduh ngan orang... Bahahahaa ;-p

Last but not least buat muka comel la konon a.k.a gediks.... Yang ni dah upload kat fb semua suka.... Comel katanya.... wahahahaaa ;-p

Yeahhh hari ni pakai tudung bawal kaler oren yang menyerlah dan boleh menampakkan diri dari jauh..... Beauty suka pakai tudung bawal ni sebab semua orang kata beauty nampak macam student dan belum tawen... Miahahahaaa ;-p Mr. B pun kata lain sangat bila pakai tudung bawal sampai gelakkan beauty kata macam budak-budak... Ekekekkeek.... Tapi skang dia pulak yang kasi duit beli tudung bawal... Huhuhuhuuu ;-p Nanti nak borong tudung bawak Datin Norjuma ade polkadot dot... Yihhhaaaaaa ;-) Oke sayangs semua... Selamat berhujung minggu ;-)

*p/s : gambar berkenaan bukan menggunakan hp syok sendiri tapi pakai lappy syok sendiri... huahahhaaaa ;-p

2 comments:

cha said...

hujung minggu kene keje mesti tak best kan huhu

misz beauty said...

sangat tak best... nasib my hubby pun busy kat bengkel so xde la ralat sangat ;-)