Tuesday, February 21, 2012

Penyakit M + Autoshow Titiwangsa 19.02.2012

Assalamualaikum sayangs semua... Hye hye... Jap lagi baru beauty bai bai ye ye ye... Huk huk huk... Ni lah gayanya bila penyakit M datang... Nak hapdet blog pun jadi nak tak nak , nak tak nak... Padehal blog ni dah macam buku conteng-conteng beauty tuk menulis... Pantang ada benda ada je curahan nak dicoret kat sini... Nak wat cane beauty tak berapa sihat... Bulan Februari tiap-tiap tahun dah macam satu ancaman buat beauty asik sakit jek... Takkan la jadi macam baby lak kan betambah tahun kene sakit... =( Tak pe lah, penyakit tu penghapus dosa... Amiin

Okay sini beauty nak share sikit pict sepanjang autoshow berlangsung... Yang ni beauty update pict kereta dulu sebab gambar-gambar motor belum ada sesiapa yang sempat upload... Beauty nak amik gambar pun busy je kat meja registration mengadap kerenah penganjur yang macam ermmmm..... Mr. B pun berkejar sana-sini pun pasal penganjur... Entahlah... Apa-apa pun terima kasih buat semua yang hadir meriahkan autoshow kami.... Scooterist, Otai-otai Vespa dan Scrambler... You guyzzzz rawkkkk!!!! Memang tak pernah menghampakan... Dah rasa macam zaman-zaman 2004-2007 dulu... =) Untuk kelab-kelab kereta yang datang.... You all memang terbaikkk bro's.... Tiap-tiap kelab yang hadir menyertakan tak kurang 3 peserta tuk autoshow... Beauty salute kat you all memahami keadaan kami, beauty mohon maaf sekiranya banyak terkurang... InsyaAllah next time kita buat yang lebih baik... Pasni kami sendiri yang jadi penganjur dapatkan banyak sponsor tuk abang-abang ye... =) Agaknya abang-abang tu nak complain banyak tak sampai hati tengok beauty yang dah macam hape tah tak senang hati kat meja register tu... Oh mesti buwuk muka beauty masa tu kan... Macam singa lapar pun ada masa tu nak terbalik meja.... =)

Buat krew-krew autoshow Kak Beauty sayanggggggg kamu semua... Berpanas buat kerja, ke sana ke sini patuh dengan arahan akak.... Memang tak salah akak pilih kamu semua yang berkhidmat dengan penuh semangat tanpa kira apa-apa... Rasa nak menangis pun ada tengok korang masa tu... Kak Beauty sayangggg korang tau.... InsyaAllah nanti ada sikit treat tuk kamu semua.... Ikhlas from Kak Beauty & Abang Fizzy... Hari tu tak sempat apa-apa kan semua dah flat nak balik cepat je... =) Tak lupa terima kasih banyak-banyak buat judge yang hadir on that day... Abang Jiman Myvi Xtreme President... Abang Faiz & Abang Khairul both from Decrra Motorsports... Ah Kau from MUSC dan Abang Din Highway otai vespa kita... Oh tanpa kalian mesti kami mati nak judge motor & kereta cantik tu tanpa kepakaran... Kami mohon maaf jika ada terkurang... Dan akhir sekali buat Bern Airbrush... TQ datang buat airbrush demo... You guyz memang terbaik dengan segala hasil on the spot hari tu... Semoga bisnes kalian berkembang pesat.... =)

Jom layan piccas pulak.... ;-)
















*Please note that all photography is solely own by http://miszbeauty.blogspot.com and can only be used with strict permission from the owner.. Copyright without permission is not allowed!!*

Ada dalam 30 buah kereta tak silap beauty yang menyertai autoshow kali ni... Dan penyertaan motor lebih kurang 50 buah... Bilangan ahli-ahli kelab kereta ngan motor usah ditanya berapa ramai yang hadir... Penuh Tasik Titiwangsa tu sampai jem dibuatnya.... Hehehheheeee =) Terima kasih semua....  =)

Ok dah abis pot pet pot pet... Tunggu gambar motor-motor dan pemenang-pemenang pulak ye ye ye.. Tataaaaaaa ;-)

2 comments:

cha said...

wah mesti panas tp seronok kan :)

misz beauty said...

Alhamdulillah cuaca menyebelahi kami even pagi tu hujan lebat gak... =)

Tapi memang enjoy ;-)

*hati pun panas gak cha syg... ekekeke ;-p *