Thursday, February 23, 2012

My 2012 Birthday Blast


Assalamualaikum sayangs sayangs semua... Hope sihat okay... Beauty? Bulan mengambang.. Huk huk huk ;-p Redha je lah kan =)

Hari ni genap 27 tahun beauty hidup di dunia alam fana indah ciptaan Allah SWT... Syukur alhamdulillah beauty dikurniakan dan dikelilingi insan-insan yang tersayang dan Allah masih memberikan beauty nafas untuk meneruskan hidup atas muka bumi pinjaman Nya ini... =) Doa beauty panjatkan tiada yang lain... Moga beauty , suami dan keluarga dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, kesihatan yang baik dan kami bahagia bersama selamanya insyaAllah kalau Allah perkenankan hingga ke syurga... Amiin Amiin Amiin =)

Hari ni jugak Mr. B bawak beauty pi celebrate birthday... Hihihihiii... Mr. B tanya beauty nak celebrate kat mana then beauty dah tak boleh nak pikir.. Sudahnya beauty decide ke Garden The Curve... Boleh jalan-jalan sekali kan =) Celebrating was very ohsem!! Beauty dapat makan lamb yang dap dap dap!! Mr. B pulak mamam ikan salmon... Nampak macam sikit pas habis makan kenyang sampai tak mau bangun dari kerusi... hik hik hik ;-p Pas da makan kami pi jalan-jalan curve cuci-cuci mata sambil jalan huggish huggish kan kan kan ;-p Biasalah Mr. B beauty kalau dia dah belanja memang dia suka mintak hugs ;-) Pas jalan-jalan perut dah reda sikit we continue having sweet tooth... Ye lah kan takkan birthday girl tak dapat kek... Ekekekekekk ;-p So beauty decide nak mamam Tiramisu... Carik kat secret resepi abis, coffee bean tak dak last-last dapat jugak kat Theobroma Chocolate Lounge =) Yummy!!!! ;-) Layan tiramisu sambil layan band yang nyanyi best sangat... It was very romantik... Uh uh uh ;-p Dah habis mamam semua kami pun balik..... ;-p Jom layan sikit pict yang ada ;-)

 Will see you again Garden... Your food are ohsem!! ;-)
 This is my hero!!!! Muacckksssss ;-)
 Heroin chubby ;-p
 Hik hik hik;-p
 Birthday girl... Opss ;-)
Hubby busy nak tunjuk work dia yang da siap =) 
 Ni cappucino for beauty =)
Cafe Latte for hubby =) 
 Dia pun busy snap snap ;-p
My heart... My soul =) 
 Dap dap air dia =)
Ni lamb... Nama penuh tak ingat panjang sangat... Hahahahaa ;-p 
 Sengih dapat mamam lamb feveret ;-)
Salmon for Mr. B... Nyum nyum!! 
 Subhanallah... Lazat makanan ni =)
Our sweet tooth... Tiramisu dap dap ;-) 
 Nyum nyum..  Muke menikmati cam gitu la ;-p

Okay now part present... Jangan tak tau beauty kena game lagi sekali ngan Mr. B.... Cisss!!! Every year tau kena game ngan dia... Tak aci betol!! Dia dah suruh beauty balik awal-awal dari The Curve sebab beauty bawak kete.... Mr. B naik moto sebab dari office terus ke sana... Pastu dia siap-siap pesan msg dia if sampai rumah... So benda tu parkara biasa la kan... Then After beauty sampai rumah beria-ia lah beauty msg dia.... Then tiba-tiba dia tanya "Cuk, ada orang datang rumah tak??" Oitttt pelik la kan takkan malam-malam ada orang nak datang rumah... Kot ya mummy beauty nak datang pun mesti dia call dulu... Then beauty jawab la mana ada plus beauty dah tukar pakai baju tidur.... Yang beauty punya lurus bendul takut gak tiba-tiba orang nak datang siap-siap la pakai jaket senang sikit ada hooded tak yah sarung tudung, just serkup ngan hooded jek.... Then dia msg lagi... "Cuk, ada santa clause datang rumah kita tak??" hadoiii lagi sengal en en en... Beauty jawablah Malaysia mana ada santa clause sebab tak de salji..... Then dia kata "Jap saya fikir kenapa pulak Malaysia tak de santa clause.." Adoi malas da nak layan suruh la dia balik cepat-cepat.... 

Beberapa min kemudian dia msg lagi suruh pegi dapur tengok tong sampah besar yang tak guna tu.... Lagi lah malas kan dah landing semua... Dia suruh gak sebab ada barang katanya.... Then beauty pun pegi laaaaaaa.... Sekali kan.. Jeng jeng jeng!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ada bungkusan pink gitu ;-p


 Taraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Hohohohooo... Cuak gak nak bukak en en en sebab dah banyak kali kena game ;-p
 Balut siap ngan surat kabar punya lah pandai tak bagi orang nampak tulisan kan..... Hik hik hik.... Lappy baruuuuu!!!!!!!!!!!!! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-)

Masa bukak balutan surat khabar nampak tulisan HP beauty dah jerit-jerit dulu dah.... Hahahahaaa... Jangan tak tau beauty ingat tahun ni beauty dapat hadiah lambat sebab Mr. B asik kuar duit kat bengkel motor jek repair semua motor-motor dia... So tak de lah mengharap kan... Just rilek rilek je supaya hati tak sakit... Ekekkekekee ;-p Memang gondol betul kan Mr. B beauty tu... Suka buat orang cam gitu ;-p Pastu beauty on la lappy tu kan... Sekali tengok ni pulak !!!

*
*
*
*
*
*
*


Okay that time usah cerita berlinang-linang airmata beauty touching abis dengan words Mr. B buat kan... Tak yah pakai kad kad kan... Terus bukak lappy ada kat desktop... Huhuhuhuuuuu... Apa lagi terus msg Mr. B suh cepat-cepat balik dah ready nak hugs ketat-ketat.... Hahahahhahahaa...... Dapat Hugs Mr. B berjurai lagi air mata... Ok la beauty cengeng kan... Hari ni je dah bape kali nangis.... Mula ingat mummy tak ingat birthday beauty then dia call kata dah antar sms tapi beauty tak reply... Rupanya line henpon beauty sengal sms tu tak sampai-sampai... And before 12.am tadi my lil sis antar sms pun nangis lagi touching... huhuhuuu... Semua insan-insan yang beauty sayang ni kalau tak de dengan beauty, beauty tak tau la apa nak jadi =(

Itu lah kisah di hari lahir beauty kali ni... Terima kasih buat semua family dan kawan-kawan yang wish tuk beauty.... Dan terima kasih untuk doa-doa kalian... Moga semua doa kalian untuk beauty Allah makbulkan... Amiin... Beauty sayangggggggggggg kamu semua.... Tataaaaaaaaa ;-)

4 comments:

Norseila said...

Az, sori lambat wish! Happy Belated Bufday ye :) Semoga cepat2 dapat baby. Best la dh dpt lappy baru tu. hehe. Happy2 salu cyg ;-)

misz beauty said...

Tq darling.... Amiin mudah2an cepat la datang rezeki tu... Hehehehe ;-)

I will dear... Muackkkssss for you & sofea ;-)

cha said...

Happy birthday dear. Next time nk try makan kt Garden plak.

Alalala so sweet la your husband :)

misz beauty said...

tq darl... yeah you should... the food adoi sampai skang i duk tekenang... ekekek... next time kami nak pi cuba MarChe pulak (betul ke eja?hehehe)

Yeah he is sooo sweet macam gula2 rasa nak makan dia... ekekeke ;-p