Monday, February 27, 2012

MotoXpo Malaysia 2012

Assalam sayangs semua... Hari ni beauty nak story mory pasal beauty pergi MotoXpo semalam kat PWTC... Overall it was very disappointing me.. Sebabnya beauty punya expectation sangat tinggi untuk MotoXpo ni... Sekali masuk-masuk guna 1 hall jek cuma harapkan stunt by Rok B tu je yang best... Kalau tak de stunt tu... Memang lagi lah rugi duit masuk dalam tu... Dah lah tak de goodies apa-apa... Baik pergi matta fair masuk murah then dapat beg bagai... Tak tau silap nya di mana.... Ada lah beberapa motor yang berjaya mencuri hati tu pun entah bila sampai launching kat Malaysia... Hope next time pihak penganjur mengambil kira sebarang kekurangan yang ada.... 

This time pergi bertiga jek beauty ngan adik-adik... Sebab Mr. B kan ada shoot wedding... Tengah hari baru bertolak... Before that kami bertiga pekena Nasi Kandar Zainol PJ dulu... Perghhhh!!! Antar message kat Mr. B kitorang makan kat situ pastu dia jeles!! Wakakakakaa ;-p Dah kenyang termengah-mengah la jawabnya naik tren... Kitorang decide naik tren takut jem if naik kereta dan cuaca pun nak hujan if nak naik moto... Lama gila tak naik tren bepeluh-peluh beauty dibuatnya plus masa tu angin tak de cuaca panas nak hujan... huiiii..... Oklah, Beauty ada snap-snap pict sikit ada pict ngan moto sekali jom layanzzzz =)






















Mujur ada ni pengubat sakit jiwa.... Thank You RokB cute!!! Hehehee ;-)

Balik dari MotoXpo beauty & adik-adik decide tuk pi tengok movie Adnan Sempit 2... WohoooO!!!! Best gila okay... Tunggu malam kang beauty update review from my eyes okay.... Pastu nanti beauty upload video RokB tengah buat stunt berapi-rapi pakai KTM oke... Nak kene edit video nya dulu... Lunch time da nak habis so tak boleh update blog time keje... sekarang kene buat keje elok-elok bodek bos nak naik gaji.... ;-p ekekekkee.... Selamat bekerja sayangggg ;-)



No comments: