Friday, February 24, 2012

Birthday Treat From Love

Assalamualaikum my dearest.... Aaaaaaa jap jap.. Burrrpppp.... Alhamdulillah.... Ihik ihik ihik ;-p Beauty baru balik from Cyberview Lodge Resort having dinner with family.... Diorang belanja untuk celebrate belated birthday girl... Ahahhahaaa.... ;-p 

Semalam lagi lil sis beauty dah booking beauty tuk hari ni... Tu pun tekejar-kejar jugak nak ke cyberjaya tu... Bukan beauty yang lambat tapi Mr. B yang lewat sebab dia pi jumpa client dulu.... Nak muncung da dalam kete tadi tapi nasib baik Mr. B pandai pujuk... huhuhuhuuu ;-p

Malam ni best kami makan chinese food... Having dim sum yang best eva in town!!! Hohohohoooo ;-) Ingat kan lil sis amik buffet rupanya makan hidang.... Food ohsem ohsem ohsem!!! Mamam sampai tersandar... Daddy sampai tak boleh nak masuk dah makanan dalam mulut dia... Hahahhaahhaha ;-) Tu pun beauty &  Mr. B sampai je Xing Zhu Restaurant tu terus diorang hidang makanan.. Ye lah beauty dah lewat sampai kan... Mr. B sila jangan lambat lagi lain kali oke... So jom layan piccas la ye... =)

 Chinese tea pembuka bicara =)
 Tak reti buat benda alah ni... ahahaha

 Present from lil sis.. Mummy bagi lingerie... hik hik hik ;-p
Mummy daddy ;-)
Muka balik keje memang selenge ;-p
Pauuuuuu
Delicious dim sum eva!!
ohsem!!
yummyyyyyy =)
semua dap dap!!
makanan yang tak boleh nak abis even kami berenam!! banyak gila!!
Kusyuk daddy ngan mummy ;-p
My busyuk!!
My love love ;-)
ni pun dap dap tak tau nama tapi dalam ada udang =)
Penutup dapat longan ni ;-)

Bubur, mee bagai semua tak dapat nak abiskan... huhuhuuuu.... Tq to my lil sis & mummy & daddy... Because celebrating my birthday... I love you all so much.... Muackkkksssssss... :-* (sepanjang dinner beauty kena bahan sebab asik nangis semalam.... ahahhahaa ;-p)

So ada sesiapa lagi nak treat beauty punya birthday?? Wakakakakaka ;- Oke u ols.... Beauty dah sleepy dah ni... Nak shombom.... Mr. B bising beauty tido lewat... Tataaaa ;-)

2 comments:

cha said...

byk giler makanan. i tak brp suka chinese food. tp i pnh mkn dim sum kt rasta dulu. sedapp

misz beauty said...

memang banyak gila makanan dia kami makan x habis pun... but i tell you semua sedap dan bebaloi2...;-)

dim sum memang dap dap!! ;-)