Monday, February 27, 2012

Adnan Sempit 2 Review

Hellewwwww... Sayang sayang semua dah dinner?? Beauty & Mr. B dah dinner tadi.. Beauty masak simple simple jek.. Ayam oister ngan ikan bilis kentang goreng cili api.. Tessssss pedas gile okay... Tebal-tebal bibir beauty dibuatnya... Ahahahaa.... Oitttt sori lah merepek lebih pulak... Ni kan entry review pasal movie... Oke jom start =)

Untuk sesiapa yang poyo sangat tak suka tengok movie melayu @ malaysia @ BM sila pergi klik pangkah kat belah atas kanan sekali tu ye... ;-p

Bagi beauty opkos beauty bagi 9 dari 10 bintang... Sebabnya cerita Adanan Sempit 2 ni best gila!! Orang dalam panggung penuh, gelak dari start cerita sampai habis... Naik lemau kami dibuatnya sebab gelak tak berhenti-henti... Ekekekekkk.... Lil sis beauty yang tengok kali ke dua tu pun duk gelak sampai nak jadi gaban... Hahahahhaaa.... Memang sempoi lakonan Sam tu... Yana pun best and opkos si Bobbi ngok ngek... Cuma Nadia jek kureng sikit... Huhuhuu... Tang beauty duk gelak geli geleman adalah bila depa duk calling PAPA MAMA each other... Coiiiiii!!! Memang rempit sungguh la kan panggilan cenggitu... Aahahahahhaha!!!! Beauty kalo dengar cousin cousin beauty ada yang guna bahasa macam tu memang kene bahan kaw kaw la ngan beauty... Geliiiii jekkkk!!! Belum kawen belum ada anak dah papa papa mama mama jahat!! Bahahahahaaa ;-p Memang bebaloi la beauty beli tiket mahal semalam tengok movie... Sebab beauty kan bab duit nak beli tiket wayang ni kemut sikit... Ye lah belajar ngan Mr. B la jadi kemut kedekut ni... Ahahahhaaaaa... Mr. B gak kene kan... ;-p

Scene yang paling kaw kaw gelak.... Bila adnan kejar si bobbi.. Habis masuk pasar borong, shopping complex, siang malam siang malam.... Sengal nak mampus!! Siap tolong menolong angkat motor lagi tu even tengah kejar-kejar... Hahahahahahhaaaaa!!! Pastu tiap-tiap kali dia cakap inggeris mesti ikut suka suki sesedap rebina jek dia sebut kan janji dia faham... Pastu masa Adnan main golf pun kelakar, gerai bobbi teroboh pun sengal... Adoi adoi tak larat nak ingat dah... Yang penting semua kelakar la... Sampai hujung cite pun kelakar lagi terbahak-bahak gelak.. Haaaa yang tu korang kene pi tengok sendiri ;-p

Beauty tamau cite lebih lebih kat sini nanti you all tak payah gi tengok lak dah tau cerita A to Z... yang beauty boleh kata sila la pergi booking tiket wayang sekarang tengok cite ni... Memang enjoy... Dah nama pun tengok wayang nak release tension and enjoy so memang kene lah sangat... Sebab cerita cerita yang berkonsepkan kene pikir sampai biol kepala tu bukan enjoy sebenarnya... Tu semak... Hihihihi ;-p Tak sia-sia tengok sebab memang diorang boleh buat 2nd one ni more then the 1st one... Bukan senang nak kekalkan dan melebihkan yang kedua ni... Nak nak cite melayu kan, kalo dah masuk ke dua ke tiga dah lari tune.. If de sesapa nak belanja beauty pi tengok lagi sekali pun boleeeeeeeeeeee... hihihihiii ;-p


Okay guyz, habis dah entry movie review beauty kali ni... Beauty nak rest jap ngan Mr. B nengok tiwi ;-) Tataaaaa =)

2 comments:

.: mama lynn :. said...

jadi cam aisshhh nk kena tgk gak ni... bestnye review

misz beauty said...

tengok kak jangan x tengok... hik hik hik ;-)