Tuesday, January 03, 2012

Outing Dating - 2 January 2012

Sambung-sambung entry lagi.. Huyeehhhh... Kali ni sambung entry muka beauty jalan-jalan pulak hoke... Muehehehee.... Saturday & Sunday ikut tolong hubby shoot wedding and post wedding... Penat gila hoke!!! Nasib dapat upah..;-p Memang la melepet kan... Saturday abis shoot bekejar pi dengar ceramah pastu tengah malam baru balik umah... Then Sunday pulak shoot anniversary untuk yanie & husband dia... Congrats to them... Pun lebam penat gila... Alhamdulillah rezeki tak putus ;-) Sesiapa nak tengok piccas wedding terbaru & shoot anniversary yanie bole pi tengok kat http://fizzyilham.blogspot.com oke ;-)

So semalam kami rest kat umah then hubby pulak continue wat editing sampai otak dia tepu baru kami hang out.... Dia ajak jalan-jalan cuci mata then pi mamam nasi ayam Chee Meng kat Bukit Bintang ;-) Lama kot kami tak pi situ last makan kat sana masa bulan puasa... Pastu Mr. B busy busy dan busy ;-p So semalam kami mula dari Ampang pastu ke Bukit Bintang pegi Sg. Wang, Low yat, Lot 10, Pavi dan berakhir di Sunway Pyramid... Rasa nak patah kaki hoke... Hik hik hik ;-p Balik je umah beauty besilat lak kat dapur pukul 9.30pm masak Mr. B nak makan sotong pulak... So buat sotong feveret dia, peria goreng and tempoyak dia... Selesai beauty terussss flattttttt... Huhuhuhuuuu...=) Tapi best pi jalan-jalan amik gambor... Jom layan piccas yang hado... Letak yang ni jek sebab yang lain sama je... Hubby suka shoot sederap sederap..;-p

 Depa duk iklan cite cina kat TV9 ;-)

 Dapat melon... Huyehhhh ;-)

 Eeh tak nampak melon...

 Oke da nampak balik ;-p

 Melintas jalan pun nak snap ;-p

 Ada banyak bebear kat Pavi...

 =)

 Haaaa ni bebear Malaysia punya... =)

 Meriah betul kalo krismas kan... Penuh semua decorate...

 Ah de 1 jek pict ngan Mr. B... Tak de sape nak tolong snap kan..;-(

 Oke acara mengecikkan pipis gebus..;-p

wink wink.... ;-)

Tamaaaaatttttttt =)

Pict kat Pyramid tak hambik sebab dah malas nak posing... Lagipun tak pegi lama... Pusing-pusing jap je then da penat terus balik umah.... Sekian cerita ceritun di hari cuti beauty... CUTI 3 HARI ke?? Macam sehari jek.... Opssss...;-) Daaaaaaaaa sayangsssss..............

2 comments:

.: mama lynn :. said...

makin shomel adik sorang ni.. hehehe pipimu gebu

misz beauty said...

hik hik hik.... pipi gebus ari2 kene cubit ngan hubby ;-p