Friday, January 27, 2012

Kepulangan Yang Dinanti

Kelmarin rabu Mr. B baru balik from outstation... Tak jauh mana pun sebenarnya 1 jam flight je... =) Tapi sebab dia pegi 4 hari kan so rasa lama gila la selalu paling lama 2 hari je ;-( Boring gila kan tidur tak de orang teman dan bertambah boring bila tak de teman nak gaduh kat rumah... Sudahnye gaduh ngan kucing je en en en..;-p

So Rabu kelmarin Mr. B sampai airport beauty pi jemput dia... Dah agak dah flight confirm delay so beauty saja la keluar rumah lewat plus beauty gerak dari rumah mummy so tak de jauh mana dari airport kan... Dan paling best dah gerak lewat ditambah dengan hujan beauty kena bawak kereta slow pun diorang still lagi sampai lewat dari beauty... Katanya dah landing tapi kapal duk singgah isi minyak la, tunggu stewardess ambil payung la... Huiiiiii!!! Sabar je la kan... Oh diorang tu bermakna Mr. B berdua la.. Dia dengan Adi Nang... ;-)

Bila diorang dah sampai punya la gamat bercerita gelak ketawa di dalam kereta... Macam-macam hal la jadi sepanjang diorang di Kelantan kan... So beauty dengar je la, sebab cerita-cerita tak habis kat situ Mr. B sambung pulak lagi cerita sepanjang beauty teman dia makan after Adi hantar kami di rumah dan Mr. B ajak beauty keluar balik.... Haaaa menjadi pendengar setia ;-) Dan paling best balik dan masuk rumah je jeng jeng jeng!!!! Mr. B keluarkan sesuatu dari dalam beg... Oh for your info, Mr. B beauty tak pernah lagi bought something for me if dia outstation sendiri jauh-jauh sebab tak sempat kata nya... But this time dia ada sikit masa terluang katanya dan bila dia bawak sesuatu balik untuk beauty mesti lah buntang sikit biji mata kan... Huahahahaa ;-p Nak tau dia beli apa??

Taraaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
yeahhhhh sepasang kain cotton ;-)

Okay maybe this is nothing for you all kan memandangkan it is not Gucci, LV, Braun Buffel or even Coach... But for me it is more than the branded stuff... Because beauty tahu Mr. B mesti pilih kain yang best dan lembut serta color yang comel ni dengan penuh kasih sayang.... Sebab kita sendiri tahu bukan senang lelaki nak habiskan masa dia tuk hadap memilih kain yang biasanya perempuan je yang rajin ;-) Dan lepas tu kan dia pulak tak sabar-sabar suruh beauty pi hantar tempah jahit... Ayakkkk!!!! ;-p So today beauty lupa bawak kain tu, monday la beauty pas kat my cousin tuk dihantar ke tukang jahit favorite beauty tu ;-)

Buat suami yang disayangi dan dicintai... Terima kasih kerana mengingati isteri mu yang tak cantik ni... Terima kasih sebab sudi menjadi suami yang masih manjakan isterinya even dah hampir 3 tahun kahwin... Terima kasih sebab masih sayang isteri yang selalu membebel pada awak ni.... Lebiu B.. Lebiu so much... I know you will read this entry ;-)

2 comments:

norseila said...

Jeles 1000x. Hahaha! Sweet kaler, pandai En Fizzy ni memilih rupenye. Mesti cute bile u pakai. Post sket gambar bile pakai baju ni nti ok.

misz beauty said...

hik hik hik.... tekejut tau dear dia bawak balik kain ni... memang sweet color pun... ah nanti dah siap i pakai post kat sini... hik hikhik ;-)