Wednesday, January 25, 2012

Gong Xi Fa Cai Eve


Ellew... Back here with other story... As you all tahu Mr. B is not being with me this CNY holiday... Yeahhh like last year also his not with us... Pastu duk sms sms sedih kita tak ajak dia pergi jalan-jalan padehal dia yang tak boleh nak pergi... Coiii ;-p So macam biasa beauty harus mencari jalan sendiri menghabiskan sisa-sisa waktu tanpa Mr. B... Independent woman la katakan... Bahahahaa.... Mujur ada BFF yang sudi teman beauty meronggeng... So last Monday beauty hangout with my bff Wanie pi jalan-jalan kat Pyramid, The Curve and Ikea cousins dia pun ada sama tapi we ols separate ikut jalan masing-masing =).... Konon nak tengok wayang dulu hujung-hujung tiket nan hado... Sold out... Cisss bedebah!!! Hehehehe So kami jalan-jalan cuci mata, gosip-gosip je la kan.... ;-)

 Pict ni diambil gara-gara lama tunggu Wanie & cousins bersiap ;-p
Nih masa kat F21... Tiba-tiba wanie nak jadi harimau bintang! Ekekekeke ;-p
Pastu posing depan cermin ;-p
Dah penat lepak kat Popular baca buku kami pegi minum pulak... Oke brambleberry ni memang my feveret ;-)
   BFF ;-)

Pas dah lepak lama gila kat Startbucks we ols semua pegi gerak ke The Curve sebab auntie wanie nak antar anak buah dia... Pertukaran anak katanya.. Ahahahaa.... So sampai curve kami tak jumpa pun diorang kami terus pi layan meatballs sendirian berhad... Wahahahaa ;-p Sampai nak tutup curve kami duk kat Ikea so cepat-cepat abiskan air minuman lari pegi curve balik sebab kereta park kat sana... ahhahahaaa ;-p Berdua pun jadi buat keje ngok ngek ;-p Overall best sangat hari tu lupa sebentar Mr. B tak de di sisi tapi bila balik rumah dah kejong tido sorang-sorang... Huwaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Oleh yang demikian pasang tiwi sampai esok hari gara-gara takut... Bahahahaaa ;-p

Dan hari last tanpa Mr. B yakni semalam beauty, mummy & lil sis pi beraya Gong Xi Gong Xi ke rumah kawannya... Collecting angpau!!! Yeyyyy!!!! Hahahahaa.... ;-p Tengah hari tu siap-siap jumpa mummy kat tempat yang dijanjikan then terus ke rumah yang di tuju...;-)

 Lil sis ;-)
 Apa je mummy sembang dengan Uncle Lauren...
 Ni anak Uncle Simon... Comel oke!!!
 Sorang-sorang pun jadi main dia tak heran ngan kakak-kakak dia.... =)
 Beauty join sama main ini gajah!! Ahahahaa ;-p
Kami dapat angpau!!! Hoyehhhhhh ;-)

Beauty mati-mati ingat Mr. B balik semalam dah siap-siap tunggu kat umah serdang nanti senang nak pegi airport.... Hujung-hujung dah dekat waktu Mr. B baru bagi tau balik diorang balik hari ni!! Tak ke hangin satu badan dibuatnya?? Dia la salah, dia bagi tau timing flight je tapi tak bagi tau hari apa.... So beauty assume dia balik semalam la sebab selalunya macam tu.... Hurmmmm apa-apa la... So beauty continue je lepak serdang layan budak boolat mucuk beauty sampai kul 8.00pm baru balik rumah sendiri..... =)

 Tomei tomei tanjeeeeeee ;-)
 Love her soooo much!!!! ;-)
Dak mucuk cayang dia.... =)

Sampai rumah sendiri around 8.30 pm layan cerita Ariana Mikhail selang seli ngan Vanilla Coklat pastu biar tiwi cakap sekor-sekor beauty shombom taidoooooo.... Wahahahahaa... So tonight tak de tido sorang dah... Hik hik hik.... ;-p Sekian la cerita cuti CNY beauty.... To all my chinese friends, Gong Xi Fa Cai!!!!! ;-)

No comments: