Tuesday, January 03, 2012

Blessed New Year Eve

Assalamualaikum sayang sayang semua... Hope ceria sihat jek di hari pertama bekerja on 2012 ni eh... Oh pantai timur hari ke 2 la kan... ;-)

Beauty nak cite pasal new year eve beauty this year... 1st time beauty sambut ngan hubby... Sebab nya 2 tahun beturut-turut sebelum ni tiap-tiap kali new year hubby bertugas shoot wedding di luar kawasan... But this year he manage to celebrate with me sebab nya shoot wedding hujung tahun 2011 adalah di Shah Alam jek... Hik hik hik...=) Awal-awal lagi hubby dah janji nak bawak beauty pi dengar ceramah ustaz glemer Ustaz Azhar... Alhamdulillah kami sempat bekejar ke Shah Alam untuk majlis yang santai dan bermakna malam tu... Even kami lewat 1 jam sebab habis shoot lewat tapi kami berjaya sampai...=)

If u ols nak tau 1st time tau rasa sedap sangat hati sambut new year macam tu... Penuh ilmu, keberkatan dan doa yang baik di aminkan oleh puluhan ribu manusia yang hadir malam tu... Alhamdulillah sekurang-kurangnya malam tu kita tau yang hadir di majlis tu terhindar dari melakukan perkara yang tidak baik..;-)

Majlis di acarakan oleh Zizan Raja Lawak... Gile kentang best hoke.. Kene pulak ngan Ustaz Azhar yang sempoi gila lawak jugak... Even diorang duk speaking Terengganu kan nasib la faham... Cuma ada gak la beberapa perkataan yang kami bedua laki bini blur tak faham... Mueheheee... Kalo de Kak Su kat sebelah boleh gak tanya kan... ;-)

Terima kasih pihak penganjur kerana menjemput Ustaz Azhar ke Shah Alam untuk berikan kami sedikit ilmu (banyak sebenarnya).. Dan terima kasih kerana jemput artis lain gak yang sempoi buat tak kering gusi malam tu... Harap lepas ni ada lagi acara macam ni...=) Malam tu bawak speed light tapi Mr. B gatai tak mo pasang kat camera segan katanya... Cissss... Udahnya pict beauty tak nampak pape dan ada satu pict je yang jadi... Janji hado la kan...;-)

Anyway Selamat Tahun Baru 2012 semua... Semoga tahun ni menjadi lebih baik dari yang sebelum nya... Amiin ;-)


Kami duk dekat je ngan stage tapi orang ramai sangat so kami pilih duk tepi skrin yang tempatnye selesa sikit... Most 80k peoples on that night ;-)

No comments: