Friday, January 06, 2012

Berhantar Berjemput....

Assalam sayang semua... Today is my 2nd day going to the office sending by Mr. B... Syokkkkkk je rasanya kan... wink wink ;-) Oh bukan saja-saja sebenarnya Mr. B antar beauty pi office... It just because of my car admitted to the hospital... Uwaaaaaaa... I hate when he become like this... Dah habis ribu riban jaga dia, dia tetap buat hal... Kang tukar baru awak tu di jual baru tau!!! Tapi nak jual sayang... Kereta tu having a lot of memories between beauty and Mr. B... Berapa lama hubungan kami, sepanjang itu lah dia berjasa kat kami... Bawak kami pi dating, bawak kami pegi beli barang hantaran, escort kami time kawen... And until now dah dekat 3 years our married dia still berjasa kat kami... ;-(

So semalam my cousin da amik kereta kat rumah beauty and sent it to my uncle... Sampai malam depa duk menyiasat apa masalah kereta tu... Ingatkan something small je yang rosak... Sebab kereta tu still boleh berjalan cuma when beauty bawak slow or tekan clutch dia mati... Asik kene main minyak jek penat tau nanti orang ingat beauty nak pi racing lak... huhuhuuuuu....

Duk merungut kereta rosakkan... Ada jugak hikmah dan indahnya... Sebab 2 hari ni Mr. B hantar beauty pegi office so dapat nek motot hug Mr. B sambil picit-picit peyut muncit dia bestttt tawwwww ;-p Tu memang keje beauty bila naik motot... Sebab Mr. B mucuk beauty suka kempis kembung kempis kembungkan peyut dia... Pastu dia goyang-goyang badan dia... Hahahaaaaaa.... Kan atas motot pun nak gurau cenggitu ;-p Cumanya nak balik keje Mr. B tak dapat la nak jemput sebab dia balik lewat dan kadang-kadang kena meet client... ;-( Nasib ada kengkawan sudi bantu tolong hantar beauty balik rumah... Hari ni if kereta tak siap lagi memang patah kaki la beauty di buatnya... dan mummy la kot jadi mangsa pick up beauty kat office hantar balik rumah... Huiiiiii menyusahkan semua orang kan... ;-(

Tak pe la, beauty doa semoga abang puyin dapat siapkan kereta beauty secepat mungkin... Esok nak jalan jauh lak tu... Oke guyz, selamat bekerja dan selamat berhujung minggu... =)

Naik motot best taw!! Romantik ;-p

2 comments:

cha said...

i pn skrg pg keje hubby anta. pg2 salam tgn hubby sonok je huhu

so sweet :P

misz beauty said...

memang pun... pastu kiss kiss pipi kan... kalo telupa kiss nnt sms kita majuk2... hahaha ;-)