Friday, January 27, 2012

Again Fizzy Ilham on Utusan

Ingat tak Mr. B pernah masuk paper masa dia dalam duty on media conference pelumba Moto GP Hayden... And now sekali lagi dia masuk paper sebab duty... Sian dia asik tanya mana nak dapat surat khabar rabu lepas kan so beauty masuk kat sini untuk diabadikan dalam blog ni ;-) Kata kawan-kawan dia muka dia masuk berita tapi camera melekat je kat muka dia... Ahahahaaa..... Berita ni masuk sebab shoot kat Kelantan tu anak setiausaha politik perdana menteri... And harus la PM pun ada datang menjadi VVIP kan ;-)

Untuk Mr. B, nah amik nih!!!!!
*
*
*
*

click picture untuk menambah tumbesaran pict berkenaan eh... yang dalam bulatan tu my Mr. B ;-)


nih team photog & videog ;-)

He said this is the biggest sweet moment in his photo job... And big thank you to his friend Adi Nang... And my wish, all the best for my beloved Mr. B... I know you can do more than this and success in future... My pray always be with you... InsyaAllah.. Amiin ;-) Mana tau nanti dapat job kat istana pulak kan... Amiin amiin amiin..;-) Thats all for Mr. B story... Daaaaa!!! hik hik hik ;-)

2 comments:

cha said...

haha femes kejap even muka nmpk separuh je kn hihi

misz beauty said...

haha! tu la tu... muka nampak separuh pun kengkawan dia kecoh satu malaysia bg tau masuk berita tv3... nak wat cane on duty kan camera melekat kat muka je la kan... ekekekee =D