Wednesday, December 14, 2011

YM Tuanku Mizan VS Tn. Mat Soh

YM Tuanku Mizan Zainal Billah Shah VS Tn. Mat Soh? Uishhh... opkos lah YM Tuanku Mizan tinggi darjatnya di hati rakyat jelata... Tn. Mat Soh tu tinggi darjat di hati kami jek... huhuhuuu... Cuma kat sini beauty nak cerita sikit persamaan daddy beauty ngan Tuanku Mizan ni... Mummy beauty penah kata mereka berdua main golf sama-sama masa daddy masih bertugas bersama Kastam DiRaja dulu... Sama tinggi sama jalan je dari belakang... So beauty ni pun betul-betul la perati kan dua-dua nya... Tiap-tiap kali YM Tuanku masuk tiwi beauty cepat-cepat perati dan Ye Laaaaaa.... lebih kurang bila sengih atau masam muka... Nak-nak bila bukak spek mata atau pakai spek... hik hik Beza antara dua-dua YM Tuanku Mizan berkulit cerah dan daddy agak tinted sikit... Wohoooo ;-p Pastu YM Tuanku Mizan perut steady jek, daddy beauty perut muncit sebab dah lama tak main badminton... Main golf tak de lari-lari bejalan jek... Dulu slim lagik la kan... Muahahahaaaa ;-p Sedih bila tengok istiadat kepulangan YM Tuanku Mizan dan YM Tuanku Nur Zahirah... Dua-dua berjiwa rakyat merendah diri... Teringat waktu berjumpa YM Tuanku Nur Zahirah di Melaka dulu... Sopan santun orangnya...=) Jom tengok pict daddy dan pict YM Tuanku Mizan... Tak tau la if u ols kata tak de iras kan..;-)
Click pict tuk kepuasan melihat! ;-)








Gambar daddy pakai uniform tak jumpa lak dalam folder... Yang ada gambar-gambar bekefit ngan mummy ni jek... Huhuhuhuuu.... Nanti beauty mintak mummy... Hehehhee... =) 

*kedua-dua pict YM Tuanku Mizan kredit to google ;-)

No comments: