Saturday, December 10, 2011

Still Sick...

Assalamualaikum darlings... so sorry sebab tak hapdet pape yang interesting pun this 2 3 days... beauty still tak berapa nak sihat... dengan busy keje lagi... kelmarin balik keje kul 1am... Sampai rumah tukar baju terus duk bawah tiak Mr. B... rasa nak nangis je tak larat kan...;-( Doct suh mandi air suam la, jangan duk bawah kipas la takut beauty semput ;-( Semalam jek balik awal dapat gak la rest kejap.. Supposed ada dinner semalam kat opis tapi tamau attend la sebab nak dinner ngan Mr. B... Cian dia kelmarin makan tak tentu hala beauty tak de...

Tapi kan sakit-sakit semalam pun beauty pi jugak lepak ngan member memandangkan kami dah lama tak lepak reramai kan... Malam tadi syok jek layan borak gelak besar... Ingat nak pusing-pusing town gak ngan kengkawan...Tapi bole enjoy sampai 12.30am jek sebab kene balik awal Mr. B kene tido awal sebab hari ni dia flight ke Kelantan shoot wedding... Malam karang baru dia balik... Beauty lak mata segar lagi sudahnya 4.00am baru beauty dapat lelap mata tu pun sebab malam tadi batuk menjadi-jadi beauty makan ubat batuk then terus kiok... huiii!!!! Pastu tido 2 jam kene bangun pegi keje sebab hari ni kene bantu officemates sebab opis tak cukup orang ari ni kami de banyak event kene handle... Exhausted betul kan... Tapi pe nak buat, opis cari rezeki... Kawan tempat ilang tension... Suami pun kene jaga... Memang kene jadi super woman... Rasa nak panggil superman suh kasi power sikit kat beauty bole terbang sana sini seminit dua je sampai... hik hik hik.... =)

Oke sayangs... Nanti senang beauty hapdet lagi ye ye ye... Happy weekend guyz...

No comments: