Thursday, December 08, 2011

Selsema + Batuk

Assalamualaikum hai sayangs semua... Kompom semua dah balik keje kan... Beauty kat opis lagi continue work sampai malam sebab malam ni ada event... Dengan tak sihat nye... ;-( beauty kene selsema teruk betul... Pagi tadi dah pegi pusat kesihatan... Doct kasi ubat banyak... Mencik tau mamam ubat banyak ;-(

Nih duk dalam aircond betambah sejuk sampai tulang beauty rasa... Boleh je nak balik tapi tak sampai hati orang lain keje sampai malam beauty balik... Lagipun keje malam ni penting sangat tuk ofis kitorang... So berat sama dipikul ringan sama dijinjing... U guyz jaga diri jangan sampai sakit oke.. Nanti jadi cam beauty nih tak tentu arah dibuatnya... Sian kat Mr. B jugak malam ni kene cari mamam sendiri... Tu kalau beauty tak bagi tau suh cari makan dulu tu mau dia duk umah je tunggu beauty balik masak baru makan sekali... Ish ish ish...

Oke guyz, doakan beauty cepat sembuh ya... Lebiu guyz.. =)

1 comment:

Jojoe said...

ishk3..sian beauty..cepat3 sembuh ye dear..