Wednesday, December 07, 2011

Ombak Rindu

Ahaaaaa.... Kembali balik ke sini... Beauty selsema nih runsing betol ;-( Ah bebalik pada tajuk... Malam ni nak dating ngan Mr. B... Lama gila kot we ols tak dating tengok wayang... Dating pi jalan-jalan, mamam mamam jek... Padehal sekarang ni rumah we ols depan belakang ada panggung wayang... Ihik ihik ihik... Kelmarin la Mr. B ajak nengok wayang... Dia pun kata dah lama tak bawak isteri dia pi tengok wayang... huhuhuu ;-p So kami nak pi tengok Ombak Rindu sebab semua duk kata best kan... (tapi bila tengok Puss In Boots tu macam lagi best pulak.. hik hik hik... ;-p) So u ols... Nantikan pandangan peribadi dari beauty sendiri lak tentang filem nih... Duk dengar orang cerita pun tak feel gak en en en ;-p

Nak kiss Aaron Aziz kat pipi kiri ngan pipi kanan bole?? Bahahahaa ;-p

No comments: