Wednesday, December 07, 2011

Ombak Rindu Review - Aaron Aziz I lap You

Hik hik hik.. Gatai je beauty nye tajuk entry kan.. Nak wat cane da memang Aaron Aziz kacak lagi ganteng lagi dap dap dap!! Bahahahaa... Dan kalo belakon jadi suami tu ya ampun romantik gilak!! Sayang tak hengat kat isteri dia... ;-)

Yeahhh!! Tadi dah pi tengok cite Ombak Rindu nih.. Overall oke.. Tak de la sampai beauty nangis-nangis bagai.. Jalan cite menarik dan tacing.. Bukan tacing sebab pe, sebab Aaron Aziz nangis tu buat beauty sebak.. Huahahaha!!! Pastu dia selaluuuuu sangat cakap dia rindu kat isteri dia... Uwaaaaaaa best siot cenggitu.. Mr. B lak tiap-tiap kali adegan tu dia buat-buat taidooo... Derrrrr!!! ;-p ekceli kan yang buat betul-betul tacing cite nih adalah disebabkan lagu latar dia yang adira ngan hafiz nyanyi tu.. Without that song beauty rasa cite ni tak de la tacing mana kan.. :-)

Oke nak tutup cite cepat sebab beauty demam nak tido cepat ni... Pertama, jalan cite menarik (syabas penulis novel.. Rasanya dalam novel lagi mabeles kan).. Ke dua, tempat shooting dan rumah yg digunakan pun cantik... Ke tiga, pelakon lelaki mabelessss, pelakon pempuan just oke.. But serius si Lisa tu kayu!! Erkkk!! Dan ke empat penghabisan, gambar filem OUT!!! banyak yang kabur sampai sakit mata beauty... Tak tau la beauty ke yg rabun tapi rasanya beauty punya mata tak de masalah.. Hubby pun tak pakai spek.. Thats all.. Untuk beli dvd cite ni buat tontonan di kal boring insyaAllah akan diusahakan.. Sebab apa?? Sebab ada Aaron Aziz laaaaa... Bahahahaha ;-p

Oke sayangs.. Beauty penat da ni balik tengok movie terus masak tuk hubby makan.. Bequty tak larat nak berembun tadi sebab nanti lagi parah demam ni so rela beauty masak kat umah simple pun tak pe.. Daaaa nanaitzzz sayangs ;-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: