Monday, December 19, 2011

Kalendar 2012


Assalamualaikum sayangs sayangs semua... Hope sehat sehat je oke... Beauty usah dirisau cuma tak berapa nak oke tang tekak je sebab malam tadi gatal makan durian sebab dah teringin sangat... Sudahnya tangan bau durian tido pun tak selesa bila terbau-bau dan tekak tak sedap... Dah lah baru nak baik demam kan... hik hik hik ;-p

Oh back to the topic... Beauty dah kengkawan serata UPM semua dah dapat kalendar 2012... Comel jek kalendar sebab semua pict panorama menarik kat dalam UPM ni... dan yang paling best this year dapat diary kalendar... huyekkkk!!! Last year tak dapat so seddihhh ;-p Bila ada diary kalendar nih sonang sikit mak cik nak atur jadual sendiri tak de lah semak duk tick kat kalendar comel tu...;-p Dan mak cik da bole dah susun atur holiday untuk 2012... Ye la cuti tahun 2011 mak cik dah abis nok.... Bahahahaaa..... ;-p Gini la gayanya bila ada "baby besar"... Kengkadang kene amik cuti untuk hal dia sekalik... Nih belum ada baby kecik lagik kan kan kan ;-p Okay guyz, beauty nak tulis-tulis dalam schedule diary beauty... Tataaaaaaaaaa ;-p

Comel tak? ;-p

No comments: