Tuesday, December 06, 2011

Genting Again!!

Yeahhhh... kita sambung kembali hapdet blog yang dikasihi dan disayangi... Nak sambung cite after attend wedding ira pulak... Haaaa jangan tak tau bonda yang di kasihi telah mengadu kepada anaknda nya dia asik kene tinggal sorang-sorang je hujung minggu... Anak2nda nya asik busy... Ohhhhhh saya bab-bab ni memang akan tacing la kan... Mau nye tak tacing nampak sangat saya telah mengabaikan bonda yang terchenta... Sorry mummy ;-( Tu la hari orang ajak ikut pi Jakarta bandung tamau... Pastu balik je sini si lil sis busy dengan kengkawannya yang beauty ni opkos la busy ngan keje dan tolong hubby.... So on friday tu mummy ajak beauty gi jenjalan... So oke la kebetulan sabtu tu Mr. B pun free from any shoot... Sunday jek kene kembali shoot fengantin... So dah decide after pi wedding abang ira then terus naik genting... Mula-mula ingat nak jemput mummy after wed tu tapi dah alang-alang terus je bawak mummy folo sekali umah ira... Hik hik hik... Ye lah dari rumah ira kat setapak tu dah dekat sangat jalan nak ke genting nya... So kami tiga beranak pun pegi lah genting... Hubby belagak pakai baju selapis konon tak sejuk la kan... Sekali hamik kau kabus tebal gilak!! Bahahahaaa...;-p Mummy opkos la syok kan dapat ilang boring dia... =) Beauty & mummy memasing dah siap bawak baju tuk salin after pegi wed sekali mummy malas nak salin ha amik kau macam mak datin pegi genting pakai baju kurung sutera bling bling... baahahahahaa ;-p Jom layan piccas ;-)





Dah penat jalan sana jalan sini kami lepak setabak... Minum esblended sejuk-sejuk menambah kesejukan hingga tulang rusuk... Ekekekekee... Lewat petang gak kami turun balik ke KL, singgah strawberry farm jap konon nak beli teh strawberry sekali dah nak totop... Huhuhuhuuu tak pe lenkali datang lagi bukan jauh pun..;-) Sampai je KL Mr. B awal-awal sebelum naik genting da pesan nak mamam kat Steven Corner so balik tu layan Roti Cheese yummy kat Steven Corner Ampang.... Memang mabeles la kan cheese dia meleleh-leleh ;-) Malam tu mummy tido umah kami.. Beauty la orang paling suka mummy tido umah kami, malam tu duk landing bawah tiak mummy sampai Mr. B jeles tolak-tolak beauty nak hug mummy... Bahahahaa ;-p Lil sis pun tido umah kami malam minggu tu... =) Tu yang ahad busy kemas masak lebih sikit sebab mummy ada..=) Lil sis awal-awal pagi da pi bukit cerakah pi cycling... Balik melepet kepenatan sakit kaki... Muahahahaa.... Overall my weekend was blast with my loves aorund me... ;-) 

Abissss sudaaaa citeeee hujung minggu beauty ;-) Eh!! Korang da tengok Ombak Rindu?? Kasi beauty review sikit best ke tak kat beauty bole??... Mr. B beauty ajak pi tengok esok ni ;-) Daaaa u ols ;-)

3 comments:

.: mama lynn :. said...

wahhh syoknya.. bila nak g lagi ni

misz beauty said...

pegi la kak... honeymoon lagi ngan hubby ;-)

Jojoe said...

hamboiiiii asyik jalan2 jer dia eh? jelessnyerr... best ke ombak rindu??hehehe