Thursday, December 22, 2011

From Sarawak With Love

Assalamualaikum sayangs semua... Today beauty happy sebab dapat something my sista in Sarawak... My beloved Sis Lisa... She gave me something yang bole diguna pakai tuk hiasan rumah... I love it so much ;-) Thank you so much to Mr. Flip for bring it to me... Jadi posmen tak bebayor sebab hari tu dia pi Sarawak... Jumpa Sis Lisa... Adoi bila beauty nak sampei sana ni????? ;-(

Bila dapat present nih make me miss my sista so much... Oh i miss having tuts fruts with her... I miss hanging out eat and eat and eating with her... I miss pilih-pilih barang & baju with her.... I miss bubbling bubbling with her... Oh my kakak.. I miss you so much... ;-( Pindah la semenanjung pleaseeeeee =)

Kalau Sis Lisa ada kat sini mesti bole jadi peneman setia beauty... Pegi mana-mana bekepit je kan... Beauty tak de kawan rapat just like you... Because nobody i can believe here just like i believe you yang owest love me in any condition... ;-( Mr. B also tak kasi rapat sangat ngan orang lain sebab beauty dah banyak kali terkena with them... And he said "sayang awak ni baik hati sangat ngan orang sampai orang pijak you"...;-(

Dah dah tamo sedey... jom kumpul duit banyak-banyak holiday kat Sarawak lama-lama spent time ngan my beloved sis... ;-) Nak tengok tak rupa hadiahnya?? ;-)



 ;-)

 Banyak betul salotape yang dibubuh ;-p

 Ayaaakkk!! Another wrap... ;-p

I love you sis!!! ;-)

Nanti balik terus carik port nak buh kat mana.. Later i'll show you ;-)

Rasa teruk lak beauty nih tak de kasi ape-ape kat Sis while Flip going there... Busy sana sini kan sampai tak sempat... Ni nak mengambil dari flip pun makan masa sampai Sis Lisa majuk.. hik hik hik.... ;-p Btw Tq so much sista... You owest be my best sis ;-)

2 comments:

Sis Lisa said...

Entry yang sangat cute!!! i miss u & love u too! Muahhh hope u like the Pua kumbu table runner... :)

misz beauty said...

Do luv it so much sista!! Muahhh muahhh ;-)