Wednesday, December 21, 2011

Dating Time

Heheh.. Assalam sayangs sayangs... Sori lah dah hari rabu baru nak hapdet kisah mengedate dengan Mr. B kan..;-p

Bukan nye dating gi mana pun... Ahad lepas jek beauty kene teman hubby ke hulu dan ke hilir... Pegi collect album customer, pastu pegi amik barang kat assist dia... Pastu teman dia makan... Teman pi tengok drag... Teman pegi cuci mata kat Amcorp Mall... Huhuhuhuuu.... Pastu sempat balik umah rest dalam setengah jam then kuar balik pi jumpa client dia... So beauty nge date become jadik driver dia... Maklumlah orang demam kan..;-p Ade la 2 3 keping pict yang dia sibuk suh beauty posing snap snap kan... Jom layanzz.. hik hik hik ;-p

Aaaa ni feveret hubby teh botol indonesia...
Beauty tak sukee!!! ;-p
Dier suh muncung gitu nak hamik gambor ;-p
Aaaaa pict ni beauty buat masuk contest.... Nak mintak tolong sayangs sayangs semua pegi kat link bawah ni :




Klik ramai-ramai tau!!! Sayanggggggg kat u ols...;-)

No comments: