Tuesday, December 27, 2011

Couples Day...

Assalam sayang semua... Today beauty nak story mory pasal outing semalam... Ye lah Monday baru dapat pi outing sebab Saturday hari mengemas rumah memasak semua... Beauty kemas bilik ruang tamu mop lantai bersih habuk semua... Then Mr. B yang baik hati tolong cuci pinggan kemas dapur siap masak nasik... Masak nasik je la sebab tu je yang dia tahu... Lauk pauk yang lain beauty masak... Dia punya penat perghhhh!!! Macam kemas rumah bungalow 4 tingkat... Nasib baju dah siap laundry on friday then bilik air beauty dah sental masa jumaat malam tu jugak... Pas da siap dengan masak pe lagik tebungkang depan tiwi... Mr. B?? Pun sama tebungkang mengalahkan kita yang kemas 1 rumah...;-p

Sunday pulak beauty & Mr. B ada wedding... Beauty dijemput hadir jek, Mr. B di jemput sebagai photog la kan... Early morning solemnization sambung shoot outdoor then malam reception kat De Palma Hotel Shah Alam... Pengantin comel la ya amat orang puji macam nealofa... Pastu dia dah kembang semangkuk dak kecik tu ;-p Beauty dah merangkap pembantu kepada videographer & mak andam... Nasib photog dah ada assist sendiri... Hik hik hik... Beauty tolong pakaikan pengantin baju, tudung & veil semua... Oh saya suka kerja-kerja macam ni ;-)

So Monday lah kami hubby & wifey berdating... Bukan dating berdua jek tau... Dating berenam... Hik hik hik... Tu pun mula-mula ber 7 masa mamam meat balls kat ikea... Then yang anak dara single tu kene balik ada keje kene setle... So tinggal lah 3 couples... Syok jalan-jalan semalam... Posing sana posing sini =) Ujung-ujung pict Mr. B tak siapkan lagik so kemudian la beauty update dengan piccas eh... =) Kami ber 6 after abis mamam meat balls tu jalan-jalan cuci mata dalam ikea, pastu sambung pulak pegi The Curve amik amik gambar macam pelancong yang tak penah datang situ... huk huk huk... After penat jalan kat sana kami sambung dinner layan Lamb Chop kat uptown lama... Upset sikit sebab malam tadi lamb yang kami order tak perform sedap macam selalu... Seddihhhh ;-( But overall happy sangat-sangat... Dapat kuar cam tu... 1st time tau kuar couples ramai-ramai cam tu... Selalu semua kuar mingle-mingle jek... Semalam kami sempat plan nak holiday sesama... ke mana?? ah tunggu dan lihat je la nanti ye... ihik hik hik =)

Okay guyz... Nantikan kemunculan piccas malam nanti or esok pagi ye... Take care sayangs semuaaa.. Muaxxxx ;-)

Ah ade 4 piccas ni dulu hambik from wanie, nurul & my phone... yang lain later oke... hik hik hik ;-p

Credited to Wanie's BF for this snap...;-)

And also this picture... Chipmunk with Us ;-p Tq Pian ;-)

From Nurul bb's... Luv ya daling =)

From my iphone... Luv u sayang..;-)

Tataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

No comments: