Thursday, December 29, 2011

Beauty On Shahirah Skymmar Wedding

Okay ni saje-saje gatai nak letak pict yang dapat from Dear Ayu Ismail... Sebabnya pict masa attend wedding tu beauty tak teringat langsung nak amik pict sendiri... Bahahahaaa bole tak cenggitu... Even ada 2 3 keping tapi beauty suka sangat sebab semua comel!!! Tq Ayu...;-) Semua ni masa malam reception kat De Palma Hotel Shah Alam tu.. Masa nikah nan hado pict yang beauty amik.. Kusyuk tengok orang jek begambor... Agak pelik di situ kan?? ye lah orang gila begambor jadi kaku tak reti kuar camera... Ihik ihik ihik ;-p

 Beauty suka pict candid ni!!! ;-)

 Ayu Ismail (baru tau dia keje with Media Prima ;-p) , Beauty & Shahidah Skymmar

 Suka tengok Ayu yang sweeeeeetttt jek...;-)

Pegang peyut Sha dua-dua amik berkat.... Eheheheee =D

Nasib la ada camera Ayu... Malam tu beauty tak ingat bawak camera langsung... Nak harap Mr. B opkos la dia busy snap & shoot wedding kan... =) Jadi lah janji hado oke... Wink wink wink ;-)

2 comments:

cha said...

comel je u. besrseri seri tgk :). oh btw sorry i tak jemput direct u ke wedding i. i pn x terpkir nk update kt blog. nk contact u xtau cmne. i br tau u yg kt fb abg kyo tu huhu sorry dear

misz beauty said...

sedih tau u x jemput =(... btw i'm so happy for you my dear... May Allah bless ur marriage... Oh abg kyo tuh my abg angkat... ;-)