Tuesday, December 06, 2011

Abang Ira Shafeera Pulak...

Assalamualaikum & hai darlings darlings.... Beauty on leave 2 hari dari blogging... hik hik hik... kenapa? sebab ahad penat melepek jek kat umah.. Kemas rumah, mop lantai, bersihkan kucing-kucing, memasak... Pastu Zzzzzz je la sebab petang Mr. B dah kuar untuk shoot wedding kat KL... =) Semalam pulak busy setlekan hal rumah dan busy sakit kepala... ;-(

Today dah oke sikit then dah datang mood nak hapdet blog... Ekekekek ;-) Dimulakan dengan pegi attend wedding abang ira sabtu lepas... Hari tu pegi attend wedding abang wanie, now ira.. Wedding abang sape pulak lepas ni?? Ade abang ke yang lain-lain tu?? Hik hik hik... Mr. B pun eksaited nak pi attend wedding sebab dah lama katanya tak attend wed orang as a guest... Huhuhuhuuu ;-p Kami serba hijau on that day... Janji dengan gegel yang lain sharp 1.00pm kat umah ira... Hujung-hujung jalan jem nak kiok kat MRR2... Then dekat kul 2.00pm gak sampai and beauty ingat beauty sampai paling lewat sebab yang lain sume duk dekat-dekat ngan umah ira... But as always... Beauty adalah orang pertama yang akan sampai dulu... Ish ish ish... =) Tak pe lah beauty makan dulu siap-siap begambor ngan ira dulu while waiting for others... =) Kitorang begambor mengalahkan fengantin hoke... Wakakakaka =D Dapat jumpa semua gegel... Then begambor sakan syok gelak ketawa... Dari nak gerak awal jadi lambat jugak sebab Mr. B kene transfer pict kawen abang wanie kat hard disk... Oke gak bole lepak lama sikit kan.. Jom tengok pict hoke... Pict da collage senang tak yah panjang lebar entry nanti... Bahahahaa.... ;-)


sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas.. huk huk huk ;-)

Anyway congrats kat abang ira & wife... Semoga berkekalan bahagia hingga akhir hayat... Amiin.... Ira pulak bile??? Hik hik hik ;-p Petang tu after balik dari kenduri Mr. B, beauty and mummy ada pi jalan-jalan... Nak tau pi mana?? Tunggu entry lain lunch nanti hoke... hik hik hik... daaaa ;-)

No comments: