Sunday, January 01, 2012

1st GiveAway Little Dream's Life

Petang ni beauty saja gatai mau join ini GA sebab dah tak tau nak buat hape.. Bahahahaa ;-) Anjuran Misz Yanie (sila click pada nama itu) ... Nih GA sempena wedding anniversary pertama Yanie & Hubby nya... Congrats sayang for your anniversary... Doa beauty semoga kalian berdua sentiasa bahagia dibawah lindungan dan rahmat Allah swt... InsyaAllah ;-) So sape nak join GA please click banner below ;-)

1st GiveAway Little Dream's Life

Nih pict kami nikah... Sori ye beauty tamak nak buh banyak-banyak... hik hik hik.. Tarikh keramat kami 03.07.2009 ;-)

Syarat dia :

1. Warganegara Malaysia : Opkos lah beauty warganegara malaysia... ;-)

2. Jadi follower http://littledreamslife.blogspot.com & http://littledreamslife.blogspot.com (dua-dua dah follow tapi guna nick Fizzy Ilham tau yanie.. sebab tak tau nape tak boleh log in guna MiszBeauty ;-()

3. Buh banner & pict nikah... DONE!

4. Nak tag : Mama Lynn (sebab lately dia rajin join GA hihihii) & tag pada semua yang nak join... ;-)

5. Tinggal link (Done!!! Hureeeeeeeeeeeeeeeee)

Sekian, wassalam...;-p

6 comments:

mizsYanie said...

tq cayunk beauty..:-)

misz beauty said...

most welcome darling ;-)

.: mama lynn :. said...

akak join jugak.. thanks tag akak

misz beauty said...

no problem kak ;-)

nurkaloi said...

gambar cantik !^__^

misz beauty said...

tq dear kaloi ;-)