Monday, November 21, 2011

Tired & Blast Saturday...


Assalam sayangs sayangs semua... Short entry for saturday... As u ols tau last entry beauty de bagi tau yang beauty & my MK group ada buat workshop tuk UPM students... Workshop going well... Love to see their impression.. InsyaAllah kami akan buat lagi untuk students yang tak sempat datang on that workshop... Next semester maybe we do it ;-) So u guyz yang nak tengok serba sedikit piccas sepanjang workshop boley pegi ke Beauty With Mary Way blog atau klik jek piccas di bawah oke..;-)


Balik dari workshop tu kami bertiga (beauty, lil sis & auntie) very the tired... Flat terus... Sampai umah bukak blazer, bukak tudung bummmm terus naik katil pasang aircond and Zzzzzzzz.... ;-p Lewat petang hubby jemput beauty after wedding job... Then kitorang sampai umah beauty masak simple dinner kasi hubby mamam after isya' terus Zzzzz terjaga kejap pukul 1 a.m hubby still watching tv... Then senyum kat dia sambung Zzzzz balik... Ahahahahaa ;-p Tu lah dia hari Sabtu yang best dan penat beauty... hik hik hik ;-p

No comments: