Wednesday, November 16, 2011

Survey Survey Jalan...


Assalam sayangs sayangs semua... Da petang baru nak hapdet blog kan... Ye la pagi tadi busy sikit buat report kedatangan student for starting school... Now baru free sikit... =)

Oh start dari lunch time tadi beauty asik la duk google map jalan-jalan... Aaaaa jalan mana?? Ada laaaa... Jalan menuju ke memori indah... Cheee waaahhh... Biasalah beauty kan perancang perjalanan yang baik... So everything kene details... Opssss terangkat diri sendiri pulak... Bahahahahaa ;-p Senang pakai google map ni taip jalan dan tempat yang nak pegi tup kuar arah semua... Lagi pun memudahkan perjalanan... Beauty penah sesat cari rumah orang 2 hours sampai kering minyak kete padehal dah lalu berapa kali ntah beauty lalu tempat tu... Mana tak nye jalan nye tak ikut turutan.... Dan beauty pun telebih pandai tak guna map yang ada kat iphone... Ekekeke... Dah 2 jam baru teringat kat map iphone tak sampai 5 min da jumpa rumah... Huahahahaa.... Sengal jek beauty ni... Bukan pe, selalu orang bagi alamat beauty senang je nak carik... Sebab dulu masa pegi undangan menyanyi orang tu bagi alamat je tak yah map kompom jumpa tanpa sesat... Tapi hari tu mereng sikit... Huhuhuu ;-p

So semua jalan dah survey dan dah tulis kat nota... Wish us luck menuju ke jalan memori indah... Muahahahaaa ;-p

TQ google map for helping me ;-)

No comments: