Tuesday, November 29, 2011

Salam Maal Hijrah

Assalamualaikum buat sayangs sayangs beauty semua... Tak terlambat rasanya beauty nak ucapkan selamat menyambut tahun baru Hijrah buat semua umat Islam tak kira berada di mana... Mudah-mudahan tahun baru ni memberi lebih cahaya buat semua demi agama, bangsa & negara tercinta...=) Sama-sama la kita berhijrah ke arah kebaikan dan menjadi yang terbaik insyaAllah... =)

Beauty punya azam tahun baru? Yang paling penting kan...

1. Nak jadi muslimah yang baik dan taat untuk Allah SWT
2. Nak jadi isteri solehah buat suami tercinta
3. Nak jadi anak yang berguna untuk bonda yang di kasihi
4. Nak jadi kekanda yang baik buat adinda adinda yang di sayangi
5. Nak jadi sahabat yang bermakna buat sahabat sahabat beauty

InsyaAllah beauty akan cuba menghijrahkan diri beauty menjadi yang terbaik... Ye lah beauty manusia biasa banyak yang kurang dari lebihnya... InsyaAllah beauty akan berusaha untuk semuanya... Azam lain-lain simpan je dalam kepala janji berusaha =)

Oh ye, pasal cuti-cuti beauty nanti beauty hapdet ye ye ye sebab card reader beauty tah mana-mana pegi ada kat rumah agaknya... So tak bole nak transfer... Kalo tak de pict tak best pulak bercerita en en en ;-) Ok sayangs semua... Beauty lebiu ;-)

No comments: