Tuesday, November 15, 2011

Ride For Ghetto Family Day


Ermmmm.... Dah nak hujung tahun plan still tak jalan jalan... Sian kat Penang Ghettorianz menanti kabar berita dari us from KL and belah selatan yang lain... What to do, bila plan jek mesti ada yang clash ngan the date... Pastu pulak kalo tak de muka salah sorang antara senior macam tak best kan... Then kali ni hari tu buat meeting dah tentukan tarikh nak redah on Krismas nanti... Dan sekali lagik... Tak boleh jugak jalan sebab clash ngan MUSC punya plan... Maklumlah ramai senior ghettorianz nih terdiri dari krew krew MUSC so kene berbakti ngan MUSC... huk huk huk.... ;-(

Pagi tadi masa breakfast dengan Flip sempat berbincang pasal family day nih sebab kalo tak buat jugak pecah rekod 1st time dalam sejarah Ghetto Scoot Clan tak de family day... Ohhh ohhh ohhh... Cannot be like that.... Last plan hari tu beauty arrange pi Pangkor & Melaka it was so fun... So this time memang nak repeat ke utara sebab sian kat budak utara asik datang selatan jek... ;-( So insyaAllah this friday night nak buat meeting for this plan... Hope sangat semua oke... Beauty sanggup pegi tanpa Mr. B nanti sebab maybe Mr. B ada job wedding... So biasanya Mr. B tak de halangan... Lucky me to have him yang so sporting and understanding... Ya la, dua-dua pun memang in scooter life kan... Beli moto banyak-banyak pun semua scooter bile tah nak beli Raksasa Merah... Hehehehe... InsyaAllah ;-)

So kawan-kawan please doakan plan kami berjaya... Dah lama tak ride nih busy sangat semua orang.... Ketagih nak bawak moto... Abis-abis beauty & hubby naik moto pusing-pusing town bedua jek... ;-p Oh rindunya nak tengok motor-motor comel berkonvoi... ;-(




Rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu =(

Rindu nak konvoi... rindu nak jumpa kumpul semua... rindu nak main game gelak gila gila ngan semua... Sebab bila semua berkumpul perangai masing-masing tak hengat dunia.... 3 hari jumpa 3 hari gelak sampei lebam!!! hik hik hik... Moga-moga jadi la family day this year sebab tahun depan bole plan lain.... amiin....

No comments: