Tuesday, November 15, 2011

Purple... Red... Pink... Yellow...

Beauty ada banyak feveret kaler... But mostly kaler red & purple la... Baik baju ke stuff ke or wat eva... Yellow tu akibat pengaruh dari Mr. B.. Dari mula kenal sampai sekarang yellow memang sinonim ngan dia... Dan merah pulak after married kami gila merah... Tu sebab la baju kawen and tema kawen putih merah..... Ahahahaa... Pink tu jadi feveret ekceli semenjak sekolah tapi sampai tahun 2004 ramai sangat pulak suka kaler pink so beauty tukar ke kaler purple... Ahahahhaaaa... Then now kene suka pink balik sebab my beloved Mary Kay sinonim ngan pink kaler... Dan paling best Mary Kay sekarang nih dah mula berjinak ngan purple... Huyekkkk!!!! ;-)

Ekceli beauty tetibe cite pasal kaler nih sebab beauty baru beli eksesori baru iphone beauty... Ahahahahaaa..... Nak tengok???

*
*
*
*
*
*
*
*
Tadaaaaaaa!!!!!

Cute kan?? Cute kan?? Walaupun duk dalam tudung nanti tak nampak... Do i care?? Wahahahaaa.... Mr. B pun kalo beli pape tak yah tanya kaler ape... Dia dah tau... Mummy & lil sis pun... Dan paling best Mr. B pun da terbekenan ngan kaler purple ikut beauty... Tu sebab rumah kami kaler purple... Muahahahaa ;-p Tinggal lagi tak bole nak buat kaler kuning je cat sebab takut panas.... ;-)

Oke.. tu je nak story mory petang ni... Tataaaa u ols ;-)

No comments: