Tuesday, November 15, 2011

Pejabat "Sport"


Assalam sayangs sayangs semua... Fuuuhhhh peluh tiak beauty bepanas pi Pejabat "Sport" tadi.. 2 Hari berturut-turut pi sana gara semalam lupa bawak "sport" lama... Tak bley kawtim langsung akak baju putih tu semalam ;-( Kalo tau awal-awal beauty kata hilang jek... Tapi takut kang mintak report bagai pulak... Haishhh... So today da siap, satu jam tunggu nak submit, satu jam tunggu buku siap... Alhamdulillah selesai jugak... =) Saja hidupkan mana tau ade orang nak blanje pi jalan-jalan kan.. Ayayai!!! ;-p

Ni la sebab nya beauty panggil pejabat sport... Sebabnya PAS kat depan nye da hilang... Dari Pasport jadi Sport... Huahahahaa ;-p

Sementara nak tunggu pasport siap beauty pi bekpas ngan flip dapat FM ni from him... Dia baru balik Krabi Island.... TQ Flippppp ;-)

Ni pasport lama da kene putun.... =)

Sarung pasport lama masuk pasport baru....

Weeeee ;-)

Yang penting laman muka surat pasport baru lagi santek dari yang lama sebab gambar monumen monumen penting Malaysia... Dan gambar beauty pakai hijab... Hik hik hik ;-) Oke guyz.... Sape yang nak renew pasport nanti jangan lupa bawak yang lama kalo tak jadi cam beauty... Huk huk huk ;-) Daaaaaaaaaaaaaaaa...;-)

2 comments:

fatin hanani said...

hehe owhh kiranya akak buat baru ni sbb tkt nnt nak p jln2 la yer hehe

fatin penh buat thun lps..sbb ingt nak ikt mama n abh p umrah tp xblh..kls start :(

misz beauty said...

hehehehee.. gitu la gamaknye dik... sebab ada ura2 opis nak wat trip ;-)

alololooo.. cian dier... xde rezeki lagi tu la syg... insyaAllah sampai seru pi umrah tu nanti... akak pun de niat nak pi umrah tu =)