Monday, November 21, 2011

My BFF Bro's Wedding

Hye sayangs.... Back to me again for Sunday story mory... Hik hik hik... Actually entry ni auto publish sebab pasni beauty pi sleep jap baru pas mamam ubat because beauty sakit tinge.... huk huk huk ;-( Oke oke... Jom nengok pe beauty buat on Sunday....

Ahad semalam beauty attend wedding abang BFF beauty Wanie... She is so cute on her bro's wed...;-) Mr. B shoot for her bro wed... So beauty jadi peneman Mr. B and peneman Wanie... Wanie said, lucky beauty sampai awal bole teman dia sebab ibu dia busy handle sedara mara from Pantai Timur ;-) Tema perkahwinan kaler kuning hitam.. Bole tak beauty lupa wanie pernah bagi tau pasal kaler tema tu so beauty main belasah pakai kaler purple... Huahahahaa... As long as i came oke la ye wanie ;-) If teringat tu kompom beauty dah pakai baju nikah baru lah sama-sama melatops kan tapi takut orang silap fengantin lak nanti... Whopssss ;-p Jom nengok some pict from lumix... Others from hubby belom dapat lagik... So nengok pe yang hado dulu la eh ;-p


 All the flowers are made by Wanie & her Tok Su... Amazing right?? Sangat berbakat ;-)


 
 Kesian dia buat semua sorang... Maklumlah adik beradik 2 orang jugak like beauty.... She is the only doter for her mum & dad =)

 Tired but still can give a smile ;-)

 Taraaa!! Tukar baju sudah!!!! Santek ;-)

 Mr. B doing his job ;-)

 Skodeng orang la tu ;-p

 Bluweekkkk ;-p

 peaceeeee =)

 Simple but nice meja beradab..=)

 Kiri kanan enpon... ;-p

Whopssss ;-p

Dekat pukul 3 Sha & friends sampai... Sempat amik pict ngan fengantin... Pict ni cenggini hubby tak wipe lens lumix kene jari dia.. Adoi...;-p

Balik dari kenduri pegi singgah putrajaya melawat kengkawan ada event Pra PSK even we ols tau event da abis datang jenguk jugak.... After that pegi minum kat Mamak Kembar Mr. B jumpa kawan dia then after that terus ke Pekeliling KL jemput NaZha (hubby's friend) tumpang tido umah kami sebab pagi tadi hubby sent him to airport.... Tesssss.... Memang exhausted day la... beauty & hubby every week rasanya full.. Erkkk... Tak pe la, as long as we enjoy ;-) Okay guyz doakan beauty cepat sihat ye... Tataaaaa ;-)

No comments: