Tuesday, November 01, 2011

Lil Sis Birthday Celebration

Assalam sayangs sayangs beauty semua... Today beauty nak story mory kat u ols pasal semalam... Ye beauty & family celebrate lil sis punya birthday... =)

Janji dengan mummy & lil sis kat belanga restoran mid valley... Ujung-ujung dak sorang tu lambat amik mummy sebab kete dia tak setel service lagik... Hui beauty da hangin dah sebab dah kebuloq kan... Hubby pun sama sian dia... Nasib lah birthday girl if not memang kene bebel da tu... Pastu sampai-sampai je sengih-sengih kan da tau salah ;-p

Yesterday we just had a small celebration jek... Oke lah tu kan janji have fun dan lil sis happy... Kek dia pun comel jek beauty beli tapi dap dap dap!!! abis licin dia mamam... hehehee ;-) Jom layan piccas eh... ;-)

Sementara tunggu yang lain sampai beauty order bali tawar ni dulu...

Pastu bb mucuk sampai... ;-p

Mr. B buat editing kat lappy beauty duk baca blog ;-p

Then sementara tunggu lil sis park kete beauty dah order ni.. yum yum!!!

Hubby pulak dengan ayam berempah nye...=)

Masa ni restaurant lengang lagik...

Pastu dua-dua sampai.... Tessssssssssssssssss nak pengsan tunggu diorang ni ;-p

Chumel kan mummy saya?? ;-)

Okay this is birthday gurl ;-)

Dia kata penat nak reply semua wish ;-p

Oit mummy kasi gift... nak jugak!!!!

Mummy mamam nasi dagang... dap dap.. kusyuk je dua-dua... =)

Pose tak nak kalah ;-p

Lebiu mummy!!!

My heart ;-)

The couple ;-)

Kek nih sedap tak hengat!!! Kurang manis... Dap dap!!

Tiramisu...

Rasberry vanilla

Pose dulu... =)

Ni tiup ke cium lilin?? ;-p

Dah-dah cepat tiup...;-p

Amboi cam nak tikam orang... hik hik hik =D

Alololooo tanjeeeeeee ;-)

3 beautiful ladies... yihhhaaaa ;-p

We <3 her so much! ;-)

Bole tak die suapkan kami cenggitu ;-p

Sweet pink shirt gift from mummy ;-)

Tu saje celebration penutup tahun ni tuk kami... Semua da lepas... Tunggu celebration pembukaan tahun depan pulak ye kalau dipanjangkan umur... heheheee ;-)

4 comments:

Puan Jiha said...

muka beauty iras btol ngan muka mak kan ;)

misz beauty said...

heheh.. sebab dah chubby la iras sungguh kan... if not muka panjang cam daddy... hik hik... =D

fatin hanani said...

waa seronk nya..fmily sambut cm ni hehe
sweet ja..kek 2 pun nmpk sedp hehe

akak boleh claim duit la :)

misz beauty said...

Fatin syg.. We just had a small family.. Biasa sambut cam ni jek ;-) memang sedap kek tu.. ;-)

Ayakk!! Bole eh.. Tak pe tak pe nnt sis join GA yek insyaAllah ;-)