Friday, November 25, 2011

Kami Capek Banget!

Assalam sayangs semua.. Iya sudah dua hari beauty ada di sini.. Di mana? Di Bandung, Indonesia... Ya ampun capek banget hari ke dua ini kami belanja aja.. Hik hik hik ;-p dah sengal beauty cakap indon.. ;-p ya beauty ke indonesia.. Alhamdulillah selamat sampai ke sini even dalam hati mangai risau nak datang sini after indon kalah ngan malaysia... Huahaha ;-p

Malam ni malam terakhir beauty, Mr. B and lil sis di Bandung, esok kami akan continue journey... Kaki sakit ni tapi datang tempat orang kan takkan nak duk hotel jek.. Hik hik hik... Oke u ols nanti beauty hapdet story mory lagik yek... Doakan beauty & family selamat je kat sini oke ;-) daaaa ;-)


bubur ayam a.k.a bur yam.. Short form sungguh mc d kat sini kan.. Hik hik hik ;-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: