Sunday, November 06, 2011

Exhausted Day for Miszbeauty

Assalam my dear readers. Beauty nak wish happy eid-adha to all of u ols dulu. Semoga ada pengorbanan kita yang berharga di jalan yang diredhai Allah. InsyaAllah ;-)

Actually beauty cant sleep nih. Tu yang hapdet blog tu. Maybe tak bole tido sebab sakit pinggang kot. Dah 2 hari berturut tido lambat sediakan bahan masak and masak lauk raya kan. Sorang-sorang pulak tu. Huii. Pe nak buat, Mr. B beauty bukan tau masak pun. Suh kupas bawang pun sejam dia buat siap buat atas sofa sambil tengok tv. Aci ke cam gitu? Uhuk uhuk uhuk ;-)

Siang tadi beauty dah deal ngan kengkawan sebenarnya nak outing sebab lama gila tak jumpa ramai-ramai kan. Tu yang kelmarin hari jumaat beauty duk pulun standby barang-barang nak masak tuk malam ni. So tadi puas hati dapat jumpa even rushing nak balik masak kan. Kan beauty da kata u can call me Super Woman. Hik hik hik. Ye la, jumaat amik cuti kemas rumah, basuh kain lipat kain, mop lantai, ubah suai kedudukan sofa la. Pastu gi pasar beli barang dapur sorang-sorang balik terus sediakan bahan nak masak. Pastu pagi tadi bangun masak breakfast for hubby then siap-siap pegi outing with the girls. Balik rumah sambung masak pukul 1.30am tadi baru siap semua then now sambung blogging. Hik hik hik ;-)

Tu pun belum de baby kan. Kalo ade baby harus ngan baby sekali kene folo super mummy dia. Ayayaiii ;-p but beauty happy sebab dapat puaskan hati semua pihak even beauty tecungap-cungap. Dapat tunaikan janji masak laksa tuk hubby, dapat tunaikan janji kat kengkawan. Then siang nanti insyaAllah melayan tetamu yang bertandang ke rumah. Harap diberi tenaga la kat beauty nanti. :-)

Beauty nak hapdet all the piccas outing tadi tapi semua still dalam camera. Tak sempat nak transfer. So i just put 2 of the piccas la eh. Later beauty kasi show off yang lain. ;-)


the girls. Love them ;-)



rendang & kuah kacang yang beauty masak tadi. Kuah laksa periuk besau nau. ;-p


So u guyz have a nice eid-adha. Take care ;-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

matoen said...

salam kenal, i'm your neighbor, visit me Ok

matoen said...

visit my blog